1. 1

  Ook mooi: In de PS. staat precies hetzelfde als in de laatste zin voor de groet. Ik maar denken dat een PS. additionele informatie bevat. Zo wek je inderdaad wel een wanhopige indruk.

 2. 5

  Goh, krijg bijna zin om te gaan, even wachten tot de kaarten in de uitverkoop gaan. Dacht even dat het niet waar was maar Reichman & Rommelaar bestaan echt. Giechel.

 3. 6

  Sorry, hoe graag ik ook slecht nieuws over Rita Verdonk tot me zou willen nemen, dit gaat echt nergens over. Ten eerste stuurt de ideeele organisatie waar ik werk ook jaarlijks een bedelbrief, ook al gaat het prmia met ons. Ten tweede wordt deze “brief” (mail!) hier op Sargasso “uitgelekt” genoemd, terwijl ze eindigt met: “En stuur deze mail door naar al uw vrienden, kennissen en relaties!”

 4. 7

  @6: even los van de beoordeling van de kop/lead, dit gaat natuurlijk wel ergens over.

  1. Het is een slecht opgestelde mail die haast en onzorgvuldigheid verraadt.

  2. Het (in Den Haag) gerenommeerde makelaarskantoor Reichman en Rommelaar heeft het complete adressenbestand aan Verdonk gegeven.

  3. Deze actie is een maand na de opening van de verkoop kennelijk nodig, wat in combinatie met 1. en 2. het vermoeden doet ontstaan dat het met de kaartverkoop niet goed gaat.

 5. 8

  @7: Goed okee, maar:

  0. De zeer suggestieve kop/lead (die niet van jou is) kleurt wel het hele artikel. Dus laten we het daar niet los van zien.

  1. Akkoord.

  2. Mwah. “Wil je dit onder de aandacht brengen van je adressenbestand?” Ik hoor het dagelijks bij de evenementenorganiserende stichting waar ik werk. Het zijn verzoeken van bevriende organisaties, en vaak voldoe ik er graag aan. Misschien ligt het voor een advocatenkantoor een beetje anders. Maar een advocatenkantoor kan zijn mailadressenbestand ook lenen aan een partij waarmee het goed gaat, dus het zegt wat mij betreft niet zoveel over de wanhoop waarin TON zou verkeren.

  3. Nogmaals, het feit dat er een mail de deur uit gaat naar de contacten van een bevriende organisatie, om reclame te maken voor een evenement, suggereert helemaal niets. Ik organiseer wekelijks evenementen, en werkelijk: zo gaan die dingen.

  Resultaat: een slecht opgestelde mail. Kay van de Linde kan dus niet schrijven. Meer is er – te oordelen aan deze mail – niet aan de hand.

 6. 9

  @8

  Toch vraag ik me af hoe vaak advocatenkantoren brieven rondsturen voor politieke partijen naar de personen in hun adressenbestand. Is toch op zijn minst een aparte situatie.

 7. 10

  Hoho het gaat om een makelaarskantoor, dat niet zelf de mail heeft verspreid. Het adressenbestand is in handen (gekomen) van de campagneleider van TON. En bij politieke partijen en makelaarskantoren zou ik toch niet willen (hoeven) spreken van ‘bevriende organisaties’.

 8. 11

  Sinds wanneer zijn emails bedoeld om te publiceren?
  Vrienden, relaties, kennissen? Ze lopen hier wel rond, maar toch echt in de minderheid, enwel daarom ‘uitgelekt’ , tongue in cheek en vier heren in een kamerjas met een grote bel cognac.

 9. 12

  @10 – excuus voor misverstand

  Ook dan – zeer vreemd dat dit soort emails worden rondgestuurd en zeker wat aan de knikker als er om bestanden wordt gebedeld. En ook ietwat triest dat Van der Linde het verstuurd vanuit een gmail adres ipv een @trotsopnederland.nl adresje.

 10. 14

  @Joost (8)

  Heel goed dat er nog mensen op Sargasso zijn die blijven nadenken ipv de wens de vader van de gedachte te laten zijn.

  U lijkt vooringenomen heer Carlos.

 11. 18

  Bueno, u heeft óf een nieuw IP-adres en u bent nog steeds diezelfde Luc die in mijn kuiten hangt als ik iets over Chavez zeg óf u bent een nieuwe Luc en dan heb ik #15 min of meer niet gezegd en gaan we gezellig verder.

 12. 19

  Ik kom hier al heeel lang, maar ben die andere Luc.

  Ik vind Chaves veel humor hebben, maar ik denk dat hij een ramp is voor zijn land.

  Ik zal onder Luc H gaan posten voortaan. :) Ik hou er niet van om voor kuitenbijter te worden versleten.

 13. 22

  Over Rita en haar feestje en de hoge prijzen van de toegangskaarten tot dat feestje zie:
  http://www.volkskrantblog.nl/bericht/188718

  ‘Niet rechts, niet links, maar achteruit of er achteraan!’

  Ze bevindt zich slechts zelden in de Tweede kamer want ze houdt niet van dat geneuzel, nee, ze zit liever temidden van ‘het volk’.
  Maar kan ‘het volk’ naar het feestje komen? nee dat reserveert ze liever voor de elite!