Battle of the Blogs – Reprise


Eigenlijk had ik mezelf beloofd het niet meer te doen. Maar een versnipperde dag (ziekenboeg alhier) maakte dat ik toch nog maar een keer het slagveld heb aanschouwd. Voor de mensen die hier nog niet zo lang rondlopen, dit was het begin. Inmiddels zijn er meer dan 100 overleden.

Historische reeks:
Dit was wat er gebeurde in 2006: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 8, 9, 10, 11 en 12. Om nog een keer terug te komen halverwege 2007 en begin 2008.

UPDATE: gewoon omdat we het niet laten konden, en 4delige animatie van de laatste blogbattleborden! Klikken hier.

Legenda
Kleur individuele blogs (frequentie van posten):
– Prima
– Veel gaten van een dag (minder dan 4 keer per week)
– Veel gaten van meerdere dagen (minder dan 2 keer per week)
– Heel veel grote gaten (minder dan 4 keer per maand)
– Op sterven na dood
– Casualty of war

Kleur collectieve blogs (frequentie van posten):
– Prima
– Af en toe een gat van een dag
– Gaten van een dag of meerdere dagen
– Heel veel grote gaten
– Op sterven na dood
– Casualty of war

 1. 5

  Ik zei het de vorige keer ook al: het beeld is te somber, omdat het format geen plaats biedt voor nieuwe blogs. Zo is Wiskundemeisjes.nl overladen met aandacht, prijzen en schnabbels. Maar ze staan er niet bij, en ze konden ook niet later worden toegevoegd. Evolutie.blog.com bracht de EO op de knieën, maar staat hier niet bij.

  Zo vermoed ik ook dat veel van de bovenstaande casualties of war een doorstart hebben gemaakt op een ander blog. Zo zou ik mijn eigen bioblog.nl niet onvermeld willen laten ;-)

  Kortom: de blogs zijn dood, leve de blogs!

 2. 9

  Ik sluit me aan bij nummer zes (vooral omdat mijn eigen doorstart halverwege 2007 wel is meegenomen, maar begin 2008 en nu niet, wat overigens mijn oude blog niet minder Casualty of War, of eigenlijk meer Casualty of my own Whims, maakt).

  En ook een kleine aansluiting bij 7: tijd en vliegen, en toch weer leuk zo’n BotB. Dank Steeph