1. 1

  @mouseover. We zullen er vandaag niet achter komen, want uit het bericht blijkt nergens dat de SGP woedend is. Sterker nog, van de Vlies werd er gul van, want hij bood zomaar een boek (niet de bijbel) aan al zijn collega’s aan.

 2. 4

  @3: Maar volgens dat bericht mogen jij en ik ook een bijbel gaan ophalen bij de SGP. Als we dan toch speculatief doen, maak er dan van Bas van der Vlies biedt heel Nederland ongelimiteerd gratis bijbels aan (mouseover: oneerlijke concurrentie boekhandels?).

 3. 6

  Politiek gaat echt helemaal nergens meer over.

  Gisteren dat wicht van de pvda in de kamer over het niet opstaan voor een rechter door 1!!! advocaat en daarom wil ze nu de wet wijzigen.

 4. 8

  Zou het helpen als de politiek zich weer eens met haar eigen werk bezig ging houden? De tweede kamer dus met het controleren van de regering?

  Zou een mooi voornemen voor 2010 zijn….

 5. 10

  @6 Dat ‘wicht’ wil de wet niet wijzigen. Zij wil dat de Orde van Advocaten gedragsregels stelt. Pas als die dat niet doen wil ze eventueel een wet. Daar is een meerderheid van de kamer mee eens.

  Degene die meteen een wet willen maken zijn de PVV en VVD.

 6. 11

  @9
  Nee de ophef gaat erover dat men in een islamitisch land voor islamieten heilige boeken uitdeelt, terwijl het uitdelen van bijbels verboden is in dat islamitische land.

 7. 13

  Prima idee om gratis korans uit te gaan delen. Liefst op hetzelfde vloeipapier-dikke, makkelijk scheurende wegwerp papier waar de gemiddelde weggeef-bijbel op gedrukt staat. Uiteindelijk kan het toch haast niet anders dan de boodschap dat het maar een goedkoop kutboekje is een stuk beter overbrengen dan dat dure, onbereikbare, heilige exemplaren doen…