1. 1

  Maar de foto die je bij de link geplaatst hebt, heeft niks met Ahid te maken? Ik zag het toevallig gisteren ergens op Flicker.
  ff offtopic
  Ik weet niet wie “Tip een link”s behandelt en The Commander in Chief van Waan v/d Dag is… Maar goed…
  Dit is vlak vóór de oorlog door een Israëliër geschreven. Een eerlijk geschreven stuk. Let vooral niet op de subtitel en lees ook de reacties.

 2. 2

  Waar reageert u nu eigenlijk op?
  Die link die u aanbiedt hebben we al vier keer binnengekregen en geen van de 15-koppige redactie heeft er blijkbaar iets mee willen doen.

 3. 5

  Waar reageer ik op? Ik reageerde op de Waan v/d Dag en plaatste een link. En neemt u me vooral niet kwalijk.
  En hier had ik die foto gezien, zonder vlinders.
  Daaag.

 4. 6

  Ja dat is nou zo’n Ahiida badpak, ze staat ook op de site, waar ik het vandaan heb. De confusie mijnerzijds is dat ik twee stappen boven deze link een discussie over een foto aanstip en er hier vervolgens een foto in twijfel wordt getrokken terwijl deze mijnsinziens zo klaar als een klontje is? Maar misschien kan ik me wel niet meer in mijn lezers verplaatsen? Nog een fijne avond.

 5. 7

  uw lezers? u hebt alleen negen worden geschreven (inclusief mouseover). Dat vind ik nou een beetje overdreven hoor.
  Mijn comment heeft niks met uw discussie in twee stappen boven te maken. Sterker nog, ik weet echt niet waar u het in godsnaam over hebt. Ik vind die badpakken walgelijk, laat dat duidelijk zijn maar… Ach ja… Ik denk dat we elkaar niet begrijpen.
  Fijne avond too

 6. 8

  De technische ontwikkeling van deze Ahiida badpakken is nog in een vroeg stadium, hydrodynamisch lijken ze mij namelijk niet in orde.