1. 2

  Elatik was toch die gans die een toneelstuk wilde verbieden? En dat promoveren wij tot een volksvertegenwoordiger want ‘het staat zo lekker politiek correct’.

 2. 5

  En Wilders heeft weer eens iets gevonden om over te raaskallen.

  http://pvv.nl/index.php?option=com_content&task=view&id=2181&Itemid=1

  Alleen de suggestieve bewoordingen al die Wilders in z’n vraagstelling ligt. Wilders heeft al vast vastgesteld dat het een ‘onzinproject’ is en moslims ‘gepamperd’ worden.

  “Deelt u de mening dat het triest is dat veel moslims kennelijk geen raad weten met de fiets of met het openbaar vervoer en dat daarom busjes voor ze moeten worden uitgerukt? Zo neen, waarom niet?”

  Maar als er fietslessen voor moslims worden betaald is dat een linkse hobby en mag dat van dhr. Wilders ook niet.

 3. 7

  @6: Ik denk dat het prima is dat groepen burgers, ongeacht religie, ontlast worden als maatregelen voor hen buitengewone negatieve consequenties hebben. Als de bereikbaarheid van je familie op een voor jou belangrijke feestdag in het gedrang komt, is er denk ik wel sprake van buitengewone consequenties. Vergelijkbaar met problemen je familie te bezoeken tijdens kerst voor een gemiddelde HWN’er.

  Wilders heeft wat mij betreft het recht hier een andere mening op na te houden dan ik. Wat mij echter stoort is dat kamerleden, en daar hebben bepaalde partijen meer last van dan anderen, de minister belasten met vragen over kwesties die op lokaal niveau thuis horen. Als Wilders zich met dit soort kwesties bezig wil houden, zorgt ie maar dat ie een lijst krijgt voor de gemeenteraadsverkiezingen in A’dam.

  Daarnaast stoort het gebruik van bepaalde woorden als ‘onzinproject’ en ‘pamperen’ me. Als je toch je conclusies al hebt getrokken, hoef je ook geen vragen meer te stellen.

 4. 8

  @6 Ik constateer dat het zielige beeld van moslims op die zondag ook bij jou leeft. Treurig.

  En je hebt bezwaar tegen de toon en tegen het t elokale lokale karakter van het probleem. OK.