1. 1

  Die Ron Paul lijkt me zo slecht nog niet, iig voor de rest van de wereld, en tja, in Amerika geeft hij meer autonomie aan de staten, dus het hangt van de staat af of het progressiever/conservatiever wordt. Nee, helemaal niet verkeerd.

 2. 2

  Hij stemde ook tegen de Irak oorlog in tegenstelling tot die democratische kandidaten, en hij is tegen alle bevoegdhedenuitbreidingen van de overheid. Vóór een sluitende overheidsbegroting wat de kans op oorlog een stuk kleiner maakt en de dollar stabieler houdt.

 3. 5

  Hij is tegen abortus maar vindt dat de individuele staten dat zelf mogen beslissen… dus hij zal het als president niet gaan verbieden.
  Beter geen VS in de VN als ze zich er gedragen zoals ze dat de laatste tijd gedaan hebben.
  En okay, wapenbezit is i.d.d. slecht, maar daar hebben wij in de rest van de wereld geen last van.

 4. 6

  @5: Klinkt als: Het boeit me eigenlijk niet zo als ze hun eigen land naar de tiefus helpen, zo lang als de rest van de wereld er maar geen last van heeft. Ik kan me voorstellen dat dat als een verbetering wordt ervaren ten opzichte van de huidige situatie, maar een beetje medeleven met de amerikanen mag ook wel denk ik (ook al zijn ze in meerderheid nog zo stom geweest bij de laatste verkiezingen).

 5. 9

  Sja, amerikanen kiezen gewoon wie ze denken dat goed voor hun (gezinnetje) gaat zijn. Het zal hun écht een worst wezen wat de rest van de wereld daar van vindt.

  Terwijl Obama en Clinton in een handtassengevecht verwikkeld zijn, kan een kandidaat die op (job)veiligheid en economie speelt wel eens wat kunnen teweegbrengen.