Alles wat u kwijt wilt over zomergast Paulien Cornelisse

Reacties (17)

#1 Rik

Gisteren 3 minuten gekeken, daarna weggezapt (lees TV uit).

 • Volgende discussie
#2 Hal Incandenza

Men wil niet erg veel kwijt over Paulien, zoveel is duidelijk. Zij is zeg maar niet helemaal ons ding.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#3 Olav

a. Ik had nog nooit van Paulien Cornelisse gehoord. Loop ik nu erg achter? Best kans dat ik haar werk wel goed zou kunnen vinden hoor. Maar ik vond haar bij Zomergasten slaapverwekkend.
b. Natuurlijk heb ik het een kans gegeven maar toen de verschrikkelijke “Theo en Thea” verschenen was ik toch echt helemaal uitgekeken.
c. Ik ben Python aan het leren, daar gaan nu bijna al mijn dagen en nachten in zitten. Dus als iets anders me niet boeit zit ik zó weer achter de computer.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#4 Share

Ik zapp en heel conceptueel zie enkel fragmenten van dit programma.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#5 Daniël Hoenderdos

IK vond het wel vermakelijk, maar ik vroeg me een beetje af waarom nu juist zij Zomergast verdiende te worden.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#6 Olav

Share, wartaal a.u.b. schrijven geen

Daniël, dat vroeg ik me nu juist helemaal niet af. Iedereen “verdient” het toch om zomergast te worden, het is geen Nobelprijs of zo. Wel zou het prettig zijn als iemand die daar gaat zitten wat te melden had.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#7 KJ

Dit is wat ik al eerder schreef over Zomergasten: de babyboomers zijn op. En hun cultuur kan niet worden ‘overgezet’ naar jongere generaties, hoezeer NRC-handelsblad en de VPRO ook hun best doen.

Televisie maken, over televisie, door iemand die televisie nog maar met een half oog bekijkt, is drie keer niet interessant.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#8 MixMasterMike

Volgens mij zijn er nog genoeg interessante zomergasten die ook wat te vertellen hebben, maar Paulien Cornelissen is een beetje een vreemde eend in de bijt. Is bezig met wat tenenkrommend cabaret (heeft u haar gezien tijdens dat verkiezingsprogramma op 3?) en schrijft wat koddige boeken…

een zomergast die ik graag nog zou zien is Rem Koolhaas. Sowieso verbaast het me hoe weinig vormgevers en ontwerpers er in zomergasten zitten.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#9 Rik

@8

Ja, voor Koolhaas zou ik m’n avond uitruimen!

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#10 Share

@6 Sorry.
Ik zapp dus -heel conceptueel- zie ik enkel fragmenten van dat programma.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#11 Dr Banner

@5, @7 eens

Daarbij wil ik ook zeggen dat een groot deel van Paulien’s fragmentkeuzes mij prima bevielen. En ze legde goed uit wat ze wil met haar vorm van cabaret, inclusief de stijlbreuk met ‘babyboom’-cabaret. (wat ik dus WEL leuk vond) Dus, @8, Met alle respect, ‘cabaret tijdens dat verkiezingsprogramma op 3’ is gewoon niet haar ding. Daarom. Duh.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#12 Oud Zeikwijf

Koolhaas, iiieeuw.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#13 Olav

Share, wartaal lukken maar niet wil :-P

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#14 MaxM

Dat was weer helemaal niks, zelfs niet een beetje. Wel jammer na twee goede avonden. Het leek op dat Carice van Houten dingetje van vorig jaar. 1976 is een heel matig showbizzmeisjesjaar zomergastenredactie, hou daar volgend jaar rekening mee.

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#15 nickelle

Wij vonden het een prima zondagavond-programma.
Pluim voor zowel Jelle als Pauline, ga zo door!

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#16 jeltje

Paulien zal in mijn geheugen blijven zitten als het meisje dat alles grappig, grappig, grappig en nog eens grappig vindt. Vreselijk
Maar Jelle kan niet meer stuk bij mij. Zet zich niet op de voorgrond en dat moet je hebben bij Zomergasten. Anders wordt hijzelf ook de zomergast. Graag wat oudere types die wat levenservaring hebben en echt wat te vertellen hebben zoals maarten ’t hart en zeker ook onze PSP-voorman!

 • Volgende discussie
 • Vorige discussie
#17 bep

Ook ik heb mij nogal gestoord aan het taalgebruik van Paulien Cornelisse; ik hebt het niet geteld maar het meest gebruikte woord was toch zeker “grappig”.

 • Vorige discussie