1. 2

  Ik vrees..vrees!..dat het ietwat zwakteaanbod van de democraten (witte neger en zwarte blanke) alweer zo’n republikeinse sukkel aan het roer gaat zetten :((

  oef..”will they ever learn”

 2. 3

  @ larie: Ik denk dat het nog veel te vroeg is om te wanhopen. Tot nu toe breken de democratische voorverkiezingen overal records met de opkomstcijfers. Die dan ook veel hoger liggen dan bij de republikeinen. Dat zegt wel iets, lijkt me.

 3. 6

  We zullen het zien, larie. Ik vraag me af in hoeverre ras of geslacht nu heel veel invloed hebben op het resultaat van de Democraten. Zitten degenen die alleen een blanke man willen niet toch al in het conservatieve kamp?

  Bovendien: een blanke man die nog 100 jaar in Irak wil blijven zal de overwinning ook niet zomaar in de schoot geworpen krijgen. Denk ik.

 4. 8

  Ik bedoel..het moment dat de stemkaart is ingeleverd en je krijgt ’n papiertje met lijsten van namen. Sta je dan achter een scherm om ergens en knop in te drukken of kruisje te zetten.
  Van mijzelf weet ik dat op dat moment..maar dan ook precies op dat moment..ergens of een knop wordt ingedrukt of een kruisje wordt aangegeven…vanzelf lijkt het

  Al met al een vreemd moment.