Afscheid van Yourhosting

Jarenlang hebben we dankbaar gebruik gemaakt van de hosting van Yourhosting. Tot diep in de nacht konden we ze bellen als de roze buren weer eens een ddos gelijkende ode brachten waardoor de server het even niet meer trok. Maar we wisten dat er een tijd zou komen dat we afscheid moesten gaan nemen. De reden is eenvoudig, Yourhosting heeft helaas geen dedicated hosting. En dat hebben we wel nodig om onze verdere groei aan te kunnen. Vandaar dat we binnenkort overstappen, waarover later meer.

Maar we wilden dit moment niet geruisloos voorbij laten gaan. Niet alleen bood Yourhosting uitstekende service, ze waren ook nog eens een zeer genereuze sponsor. En alles wat wij terug deden was het plaatsen van een logo en hun techneuten wakker houden. Petje af.
Omdat Yourhosting zeer actief voor charitatieve instellingen, leek het ons een goed plan om als afscheid 250 euro over te maken naar een door hen uit te kiezen goed doel. Yourhosting koos Giro555 als doel vanwege de aanhoudende honger in Afrika. En ze storten zelf ook nog eens 250 euro om het helemaal af te maken!

Beste mensen van Yourhosting het ga jullie goed! En slaap lekker een beetje bij.

  1. 5

    Ik heb wat benchmarks gedraaid op de nieuwe en de oude omgeving, en ik ben redelijk onder de indruk van de performance die YH met een shared omgeving heeft kunnen realiseren.

    De nieuwe server moet vanaf de grond af geoptimaliseerd worden, dus het zal nog wel even duren totdat die optimaal draait.