Afgestoft | Schermschot 5

Serie:

Deze eerste kerstdag is ook de dag dat Sargasso twintig jaar geleden net 5 dagen oud was. We vonden in de archieven nog wat amusement: de Schermschotquiz. Samengesteld door onze toenmalige redacteuren Crachàt en mark.

We halen de quiz onder het stof vandaan en presenteren vandaag vijf schermschotvragen. Hier de vijfde en laatste: uit welk film komt dit schermschot?
Schermschot 5

De eerste die de titel raadt geven we zomaar vijf punten. Er zijn dus 25 punten in totaal te winnen. De uitslag en vermelding van de winnaar(s) publiceren we ergens op derde kerstdag.
Voor de vorige schermschotjes, klik een, twee, drie en vier.

Reacties (7)

#1 Joost

Les intouchables?

  • Volgende discussie
#1.1 P.J. Cokema - Reactie op #1

Wederom goed.
#2 heeft het goed, het is zonder ‘Les’

#2 SoulBrotherSix67

Volgens mij is het gewoon “Intouchables” (zonder “Les”).

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 P.J. Cokema

@1 Ook hier de hamvraag (die ik ook aan de anderen zal stelen): wist je dit omdat je de film hebt gezien? Of ben je er met behulp van Google afbeeldingen (of Google Lens) achter gekomen?

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3.1 Joost - Reactie op #3

De twee die ik wist herkende ik direct, hoewel deze me eerst even op het verkeerde been zette, want het is een atypisch beeld van de witte hoofdpersoon.

Daarnaast wist ik de titel niet meer precies, ik probeerde eerst les incroyable, maar dat bleek de franse naam van die (ook aardige) tekenfilm te zijn. Van daaruit heb ik google even gebruikt. En dan schrijf ik het alsnog verkeerd op :).

  • Volgende reactie op #3
#3.2 Co Stuifbergen - Reactie op #3

Ik had de film niet gezien, maar ik heb de DVD thuis liggen (nog niet bekeken) en ik denk dat ik de zwarte speler herkende van publiciteit rond de film.

  • Vorige reactie op #3
#3.3 SoulBrotherSix67 - Reactie op #3.2

“Nog niet bekeken”
Lol, hier hetzelfde: zelfs een Deluxe Edition Box …

Laatst was die film nog op TV en dan denk ik: “Nee, laat maar zitten … ik kijk ‘m wel op dvd.” Maar als ik de box dan weer eens tegenkom, is het net weer andersom.

Wat de titel betreft: ik raak altijd wat in de war met “The Untouchables”, daarom heb ik me ingeprent welke wel en welke geen lidwoord in de titel heeft.