1. 2

  Mozes. Waarom zou in godesnaam iemand uberhaupt een kopie van die HLN site willen maken? Zo godsgruwelijk lelijk zie je t zelden. En al die link-streepjes onder de koppen, arrgh.

  AD is wel geoefend in zelfmoord, natuurlijk.

 2. 3

  @2 Het is naar ik meen de succesvolste nieuwssite van België, zoals nu.nl dat hier is. Als ik het goed heb is hln.be eigendom van de Persgroep van Van Tillo, die ook de nieuwe eigenaar is van AD-eigenaar PCM. His master’s voice, zeg maar.

 3. 4

  @3 Tja, Belgie he ;o) (sorry crachat)
  Maar ja ik weet natuurlijk niet hoe het inhoudelijk is. De site van de VPRO was tot voor kort ook een gedrocht, ookal was de inhoud ok.

 4. 5

  Klopt, en ook kwaliteitskrant De Morgen zit in die groep.

  Overigens: het grote voordeel van trotse Belg te zijn is het genadeloos op het Eigen Volk in te kunnen hakken – geen probleem dus, Gezellig.
  Inhoudelijk valt het op dat ze naast allerlei geTiet, ook vrij veel originele content plaatsen en snel zijn. Waar veel anderen het met Reuters copypaste doen.

  Voor de Grote Bezuinigigen was bizar genoeg de Gazet Van Antwerpen ook lezenswaard.

 5. 7

  PCM maakt wel meer verkeerde beslissingen. Dit krijg je als je niet nadenkt over de gevolgen. Doen ze wel vaker. Terug naar de vertouwde AD site a.u.b.

 6. 8

  Ik had afgelopen weekend het Haagsche katern in handen. Wat een vodje vergeleken bij de ooit zo leuke Haagsche Courant die opging in het AD. Echt jammer.

 7. 11

  Als in: voorbedachte rade

  Iemand merkte op dat google niet per se de beste vriend van een nieuwste is (acap). googles oude index is niks meer waard en de acapregels kunnen nieuwe indexering voorkomen (weet niet of dat zo is).

  Daarnaast is er vast een groep mensen die dit wel prettig vindt. Mag hopen dat ze in ieder geval slim genoeg zijn om dat te onderzoeken.

 8. 14

  2e alinea? Dat dan weer wel :)

  Als ik je goed begrepen heb zeg je dus dat het juist expres gedaan kan zijn om te voorkomen dat oude indexeringen door google juist minder verkeer opleveren?

 9. 16

  Never attribute to malice what you can attribute to incompetence gaat dan weer op tenzij de voorwaarden verandert zijn, dat weet ik niet.

  @14 het doel is misschien alle gebruikers eerst de hoofdpagina laten bezoeken. Als mensen direct via google hun nieuws lezen scheelt dat pageviews