1. 2

    Volgens mij is het bij wet geregeld dat iedereen zo’n kreng moet ontvangen. Kwam laatst daar de bron nog van tegen, zal ‘ns zoeken…

  2. 4

    Ik hou de telefoongids echter lekker, net als mijn ouderwetse telefoonlijn, dat is de enige manier om te communiceren als bijvoorbeeld de stroom uitvalt (want dan werkt het ouderwetse telefoon netwerk nog wel, althans dat is het idee), en dat is nou net typisch een situatie waarin je wil kunnen bellen;-)

  3. 9

    Overigens goed dat Sargasso dit initiatief helpt verspreiden. Die krengen stapelen zich gewoonlijk ergens in een hoek op waar ik alle papier neergooi dat ik bij eerste beoordeling als mogelijk later relavant beschouw, maar na drie jaar bij een opruimbeurt oningezien tegenkom en dan in een keer in een doos flikker voor het oud papier.