1. 1

  Wat dat betreft heeft het beleid van de regering uitgepakt; ik ben nu al bang voor de onzin die onze politici aka terroristen op ons zullen doen neerdalen terwijl echte criminele organisaties zoals de Hells Angels dit land verder verzieken (maar niet verboden wordt!).

 2. 5

  Het OM gaat in hoger beroep. Ze willen hem nog langer wegstoppen. Goede zaak. Ik zou een jaartje of twaalf wel toejuichen.
  Geeft meteen het goede voorbeeld voor anderen die ook plannen hebben om aanslagen te plegen.
  Overigens is het maar de vraag of Samir A de tijd zal uitzitten, omdat hij door anale visitatie een wat opgerekte sluitspier schijnt te hebben waardoor meneer gedurig aan de schijterij is.

 3. 9

  kweenie, samir a. c.s. lijken wel querulanten, maar ze zo belangrijk maken.. kan ieder opgefokt figuur uit een groep waar we bang voor zijn of moeilijkheden mee hebben onze politiestaat tot grotere gekte brengen? gevangenissen vol mensen die voorbereidend nadachten met terroristisch oogmerk? en het feit dat het gemene volk dankbaar hun leiders en knechten toejuicht voor hun krachtig optreden.. brrrr

 4. 10

  Het probleem is dat Mohammed B. ook een querulant is/was. Gewoon een gefrustreerde jongen uit Amsterdam West die met een pistool zoveel rotzooi kon aanrichten dat een heel land voor langere tijd op hol sloeg.

  Samir A. zou hetzelfde doen als hij er de kans voor kreeg. Ik ben niet bang voor gevangenissen vol met mensen veroordeeld voor voorbereidend terrroristisch werk. Het is een kwestie van tijd om de gemoederen weer tot bedaren te krijgen. Zodat vereenzaamde jongens uit A’dam-West gewoon weer denken aan dan maar doorstuderen ipv naar de kerk gaan en radicaliseren.

  Eerst George W. Bush uit het Witte Huis, Turkije in de EU, Irak terug aan de Irakezen (die het dan zelf mogen ‘opbouwen’) en laat Marijnissen maar even de aanhang van Wilders neutraliseren. En we gaan weer over tot de orde van de dag (kan dat belachelijke gedoe met tandpasta en lenzenvloeistof in doorschijnende plastic tasjes op het vliegveld ook weer afgeschaft worden).