Aanmelden als blogger

Sargasso is een collectief van bloggers en we verwelkomen graag nieuw blogtalent.

Bij Sargasso bloggen levert een blogger geen geld op, maar biedt wel de kans om uw mening over te brengen op een groot publiek. Aangezien Sargasso het grootste Nederlandse nieuwsblog is dat dagelijks bericht over politiek, duurzaamheid en wetenschap mogen wij ons inmiddels verheugen op belangstelling van het Binnenhof, universiteiten, bedrijven en maatschappelijke organisaties. Bloggen op Sargasso mag dan wel niks schuiven, het kan altijd nog een start van een imposante carrière betekenen.

Wij verwachten van een Sargasso-blogger dat hij/zij tenminste twee postjes per maand maakt. Aangezien Sargasso beroemd is geworden om haar hoge blogger-lezer interactie verwachten wij ook dat een Sargasso-blogger zo nu en dan reageert op vragen en opmerkingen van lezers.

Wie wil bloggen voor Sargasso kan zich hier aanmelden “info apenstaartje sargasso.nl” met een korte motivatie en bij voorkeur aangevuld met URLs waar wij reeds eerder schrijfwerk kunnen bewonderen. Voor wie nog geen aantoonbare blog- of schrijfervaring heeft, geldt een proefperiode waarin wij in zes weken drie gastbijdragen van u verwachten. Indien na afloop van de proefperiode het beide partijen goed is bevallen dan krijgt u een plek in de redactie.