Ex-kandidaat PVV deed aan piramidespellen

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

Ex-kandidaat PVV deed aan piramidespellen

Het wordt een aardig slagveld op die kandidatenlijst.

0

Reacties (18)

#1 Jonas

Een ex-kandidaat…

We kunnen net zo goed alle kandidaten van elke partij in ogenschouw nemen. We willen toch allemaal parlementariërs van hoog niveau, ongeacht hun politieke kleur.

Voorstel elke week een partij met de schijnbaar discutabele kandidaten en gaten schieten. Haal je nog eens de publiciteit. Als je het goed doet kan je een hoop mensen dwingen tot terugtrekken vanwege malifide zaken.

Zekerheid zoeken buiten jezelf getuigt niet van veel zelfvertrouwen.

#2 Hockey

@Joost, hoeveel vuiltjes zitten er in de andere kandidatenlijsten?

#3 Joost

@1: Ik zou zeggen, ga je gang en zend het stuk in! Ik heb er geen tijd voor.

@2: Doet dat ertoe? Ik weet het niet, maar het lijkt me een aardige uitdaging voor de andere partijen dit te evenaren.

#4 Hockey

@3, ja dat doet er wel degelijk toe. Bij de PVV verdwijnen deze kandidaten, nog voordat ze gekozen zijn. Kijken we naar bijvoorbeeld GL dan hebben we daar Tara Singh Varma gehad, en Wijnand Duyvendak. Allemaal gewoon gekozen.

Elke partij heeft vuiltjes, maar jij doet hier voorkomen of dit inherent is aan de PVV.

Een leuk filmpje aangaande vuiltjes van gekozen PvdA-ers.

#5 Mark

Dus? Als er nieuws is over andere kandidaten linken we dat meestal wel of schrijven we erover. Over Herfkens schreven we bijvoorbeeld. Deze PVV-gevallen zijn gewoon nieuws. Dat er een vuiltje is aan veel van de nieuwe PVV-ers kun je moeilijk ontkennen.

#6 BP

@Hockey. Wat was er loos met Tara Singh Varma op het moment dat ze werd gekozen. Behalve dat ze zwart was en communist?

#7 Kropotkin

@5: Dat er een vuiltje is aan veel van de nieuwe PVV-ers kun je moeilijk ontkennen.

Vind ik ook en ik heb er ook geen problemen mee dat er naar de vuiltjes gezocht wordt. Dat kan, mag, bijna moet, iedereen doen van alle kanten. Hoort er gewoon bij.
Wat opmerkelijk is dat de PVV, met zijn ‘strakke leiding’, toch relatief veel ‘foute’ kandidaten op de lijst heeft/had. Blijft amateurisme en blijkbaar maakt het ook niet uit of je een partij bent met of zonder leden.

Ietwat kwaadaardiger zijn de moordvoorbereidingen van Zembla en anderen op Wilders.

#8 Mark

Ik denk dat het ook een rol speelt dat de spoeling gewoon dun is. Talenten als Wilders zijn schaars, en opkomende talenten moeten tijd hebben om in de luwte te groeien, zoals dat kan bij partijen die langer bestaan en een lokaal netwerk hebben.

Ze hebben wellicht met een aantal kandidaten gewoon het risico genomen.

#9 Paul

Goed hoor, Kropotkin, @7 dat jij oproepen tot het allerergste zo snel weet te herkennen in een afbeelding waarin mensen ballen kunnen gooien naar ijdel gebruikte beeltenissen van Geert! Hopelijk pikken het leger, de marechaussee, de politie en de AIVD je waarschuwing op en pakken deze de onverlaten die dit flagrante misbruik van onze vrijheid van meninguiting op hun geweten hebben keihard en meedogenloos aan!

#10 Bismarck

@7: Waar blijft je aangifte tegen Zembla?

#11 Martijn

@4: Er is wel een verschil tussen Singh Varma en Brogt aan de ene kant en Duyvendak en Markuszover aan de andere kant. Die laatste twee hadden wat betreft de beide achterbannen niets fout gedaan, het kostte alleen te veel energie hun positie te verdedigen ten opzicht van de andere partijen. Energie die beter aangewend kan worden.

Aan Singh Varma en Brogt zit een steekje los. Omdat politieke partijen vrij kleine organisaties zijn die mensen die graag in de publiciteit komen aantrekken, zijn ze daar kwetsbaar voor.

Ik moet zeggen dat als je de PVV vergelijkt met de LPF en TON het tot nu toe niet slecht gaat. De partij heeft wel het voordeel van zijn extremistische standpunten; daar passen ook wat extremistischere mensen bij. Hero Brinkman en Dion Graus hadden als ze bij PvdA of CDA hadden gezeten allang het veld moeten ruimen.

#12 Kropotkin

@8: Klopt ook wel. Daarnaast moet je best een durfal zijn om op de PVV lijst te willen. Zoiets als openlijk een CPN’er te zijn en blijven in en na de herfst van ’56.

@9: :-).
[klein aluhoedje op]
Het op de man/vrouw spelen is (tegenwoordig?) een typisch linkse bezigheid. Zeker als de verkiezingen naderen.
2002, alom bekend, ingezet door molenaar van Dam en later voortgezet door een aantal van zijn toenmalige blije partijgenoten.
2006 Hirsi Ali, ingezet door de aanstaande linkse molenaar Driehuis en afgemaakt door trut – bevel is bevel – Verdonk.
2010, hee opnieuw aanstaand molenaar Driehuis, nu met een nieuw mogelijk slachtoffer. (Van Jole: Je kunt niet beweren dat iemand gelijk is aan Hitler en vervolgens volhouden dat hij toch niet uit de weggeruimd moet worden).
[/klein aluhoedje af]

Naar mijn onbescheiden mening allemaal een stuk barbaarser van Driehuis cs dan wat Wilders cs tot nu toe hebben uitgekraamd.

@10: Ik ben René Danen niet.

#13 Jonas

@12.

Gut gut gut. Onruststoker. Nee, Bos was geen draaikont, en Cohen moet geen economielessen. Het enige wat de rechtse krachten brullen is kritiek op wat zij als links zien. En vooral op personen, want ze weten alles nog van elk persoon. Lees voor de grap eens de Elsevier site, ze doen niets anders dan zielig doen en slachtofferrol zich aanmeten.

#14 Paul

@12 Als je hetzerige teksten tegen links wilt lezen kan ik de website van Elsevier aanraden. Log bijvoorbeeld in bij een stukje van Professor Afshin Ellian. Deze toont drie keer per week dat hij zijn jeugdzonde, een scholing tot marxistische propagandist, nu soepel weet te gebruiken bij zijn strijd tegen iedereen en alles wat niet deugt.
Ook is het interessant, als rechtse propaganda je boeit, om tot en met 9 juni de websites van De Telegraaf en Elsevier te volgen in hun paniekerige strijd tegen het grote gevaar van verkiezingen: een overwinning van de PvdA. Mark Rutte wisselt op dit moment in die krantjes Wilders af als belichaming van fijn, goed en mooi.
Over de netheid van de PVV: Vroeger nam ik een rennie als mijn spijsvertering me dwars zat, tegenwoordig goegel ik Bosma, PVV en bijvoorbeeld neuzen en knokploeg.
En ook dit nog, had de titel van dit item niet moeten luiden: ‘Ex-kandidaat PVV deed aan piramidespelen’ of ‘Ex-kandidaat PVV deed aan piramidespelletjes’.

#15 Bismarck

@12: “moordvoorbereidingen van Zembla en anderen op Wilders” klinkt anders best wel serieus. Of was je maar wat aan het roepen?

#16 Jonas

@15.

Dat is voor straks als Wilders vermoord wordt, daar iig gaan veel mensen vanuit, kan Zembla/Driehuis aansprakelijk gesteld worden.

#17 pedro

Tot voor kort werd de mening van hen, die de oorlog en de aanloop daar naar toe nog bewust mee hadden gemaakt, en de mensen, die die mening bleven verkondigen, alleen politiek correct genoemd. Nu heten vergelijkingen met die tijd al moordvoorbereidingen.

#18 Bismarck

@16: Ja, want jouw uitspraak zal in de rechtszaak de doorslag geven! Ik zeg, aangifte doen of inzien dat je aan smaadschrift doet.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*