Middelkoop hield NAVO-verzoek achter

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

Middelkoop hield NAVO-verzoek achter

tot laatste moment in nacht van val kabinet. PvdA wilde niet nadenken over dit alternatief.

0

Reacties (5)

#1 Paul

Sinds januari.. Het Parool: “Het verzoek van de NAVO om trainers buiten Uruzgan in te zetten, kwam in januari binnen en lag wel meer in de lijn van de sociaaldemocraten.”

#2 Mark

Het is duidelijk dat er een politiek spel is gespeeld om de PvdA zoveel mogelijk onder druk te zetten.

Het is ook duidelijk dat de PvdA dus bewust de stekker eruit getrokken heeft die nacht, want die optie leek me wel haalbaar toen ie eenmaal op tafel lag.

#3 Teun

@2 … maar tegen die tijd was de sfeer al compleet verzuurd. De vraag is ook of het CDA (lees: Verhagen) daarmee accoord was gegaan. Maar je hebt gelijk: het lijkt alsof het haalbaar was.

Nu op de radio bij Tros Kamerbreed kwam een CU-kandidaat-kamerlid ook niet verder dan “laten we even afwachten wat nu precies de feiten zijn” als verweer voor Middelkoop. Het laatste woord is hier nog niet over gezegd (voor hem, dan)…

#4 pedro

Wie Verhagen heeft gehoord, kan wel raden wat er is gebeurd. deze optie op tafel leggen, komt heel gauw in strijd met zijn ‘alle opties open houden’. Gewoon oude vertrouwde KVP machtspolitiek.

#5 Jonas

Van Middelkoop had nooit op defensie gemoeten. En dan De Vries hijgend in zijn nek. Het spel is wederom voortreffelijk gespreeld door het CDA.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*