Wilders waarschuwt Obama nog één keer

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

Wilders waarschuwt Obama nog één keer

Ook uit WO2 leert Geert van alles

0

Reacties (12)

#1 blabla

Het bekende verhaal van de appels en peren.
Verdrag of geen verdrag, Duitsland was zoiezo op weg om half Europa te veroveren. Het geroep naar Duitsland van schuldeisers moest gesmoord worden door ze domweg te annexeren.

Amerika is failliet. De enige die nog echt geld hebben en geld verdienen zijn de moslims. Zij rekenen aan elkaar nl. geen rente in ruil voor absolute solidariteit en gehoorzaamheid aan allah.
Deze moslims houden een kompleet eigen economie draaiende binnen de VS. Ze zijn eigenaar van goedlopende transport en offshore bedrijven, bezitten strategisch vastgoed door heel amerika, tja dan zit er dus niks anders op dan met deze bevolkingsgroep wel degelijk rekening te houden en ze in je onderhandelingen betrekken.

Wilders ?? Dat moet toch niet wilder worden.
Laten we het deze keer maar af doen met onvoortuinlijke demagogisch geleuter.

#2 Arnoud

Nogal doorzichtige actie van Greet zo vlak voor Prinsjesdag.

#3 jonas

De invloed heet olie. En de olie komt grotendeels van de Arabieren. Daarom hebben zij macht.

Alternatieve energie is misschien nog niet beter voor het milieu (aanleg/ontwikkeling/productie-rendement-enz)- maar zorgt voor minder afhankelijkheid van de olie. Dus van de Arabieren.

#4 jvdheuvel

Wat is die Geert Wilders toch een platte boer. Kan ie nou echt niks beters verzinnen?

#5 jonas

Wilders is geen platte boer – dat is een belediging voor de platte boer.

Zijn punt is dat er een islamitisering van Europa gaande is vanwege migratie en wetgeving, demografische cijfers en invloed.

Weerleg die stelling nou eens en ga niet weer op de man afgeven, dat zorgt alleen maar meer voor steun aan deze man. Telkens neemt hij het alternatief (financiële cijfers migratiepolitiek) en de linkse partijen geven niet thuis. En hebben geen antwoord. Dat bevestigd dus de door Wilders geuitte beschuldigingen dat het de schuld van de linkse partijen is, en dat ze iets te verbergen hebben.

#6 Joost

@5: Me dunkt dat we hier de “islamificatie” getalsgewijs al flink weerlegd hebben.

#7 jvdheuvel

@5 Op de man afgeven is juist de perfecte strategie. Wilders geeft al jaren op mensen af en dat werkt perfect!

#8 cerridwen

Mij valt vooral het gebrek aan originaliteit op. Alles wat links is met ‘Chamberlain’ vergelijken is gesneden koek – bij rechts Amerika. Alleen al het stellen van de vraag of het wel zo verstandig is, al die oorlogen in moslimlanden, levert je een reputatie als ‘appeaser’ of ‘surrender monkey’ op. Wilders denkt blijkbaar, dat kennen ze in Nederland nog niet.

En dat blijkt, want Nu.nl schrijft het allemaal kritiekloos op. Geen kritische vraag komt over de lippen van de journalist, bijvoorbeeld wat er precies mis is met goede relaties met moslimlanden (n.a.v. de Cairo speech). Zal wel weer racistisch vuurwerk opleveren, maar dan heb je tenminste iets origineels.

@Jonas: als je een beetje langer nadenkt over de vergelijking die Wilders maakt, zie je dat het een lege huls is. Het slaat nergens op, en hij insinueert allemaal onfrisse dingen over moslims. Bijna niks van wat hij zegt heeft enige relatie met de realiteit, dus waar moet je dan op reageren behalve op de man zelf?

#9 Martijn

Obama zal er echt wakker van liggen. Er komen mensen met geladen geweren naar zijn toespraken en hij geeft geen krimp, maar als “the guy with the weird haircut from Holland” hem bekritiseert, dan past hij zijn beleid vast meteen aan.

#10 Jay

@9 ik denk niet dat het Wilders’ doel was om Obama op andere gedachten te brengen.

#11 jvdheuvel

En hoe moet Obama zijn beleid dan aanpassen? Mekka nuken? Deze “Chamberlain” voert al oorlog in Irak en Afghanistan.

#12 Mark

Wat mij onduidelijk is, is wat Wilders precies wil. Harde taal uitslaan naar de moslimlanden over religie en mensenrechten enzo, of moet het verder gaan? Diplomatieke rellen veroorzaken, oorlogen met verschillende moslimlanden gaan voeren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*