Wilders loopt ‘woest’ weg uit debat kredietcrisis

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

Reacties (19)

#1 Anne

Sneue puberale actie. Maar ja, wel op naar de dertig zetels..

#2 Sytz

Held!

En wat is Femke weer slap. Nee gewoon meelullen, terwijl je al weet dat het zinloos is. Denkt ze dat er nog iemand in Nederland is die het boeit én die de rethoriek nog niet uit zijn hoofd kent?

“Dit is de grote vrijheid
Je mag zeggen wat je denkt
Niet dat het iets uitmaakt
Met hoeveel je ook bent
Zij doen toch wat ze willen
Al moet de hele boel vergaan
Lief, trek iets moois aan
Dan gaan we

Dansen dansen dansen
Dansen op de vulkaan

Straks is het verboden
Of te laat om nog te gaan
Lief, trek iets moois aan
Want we gaan

Dansen dansen dansen
Dansen op de vulkaan
Dansen dansen dansen
Dansen dansen dansen
Dansen dansen dansen
Dansen op de vulkaan”

#3 Sytz

Voor alle zekerheid:
Tekst van De Dijk – Dansen op de Vulkaan.

Dat niemand denk dat ik zelf teksten kan schrijven ofzo.

#4 Arnoud

@2 pff. Weglopen uit een democratie: lijkt me typisch voor een politieke partij met maar 1 lid, G. Wilders te Venlo.

Hij is hoogstens een held voor mensen die schijt hebben aan het parlement.

#5 Anne

Zouden ze vanochtend elkaar op de schouders hebben geklopt toen ze afspraken weg te lopen?

#6 Nomen Nescio

Mooi stukje toneel, lekker met de hele groep in het gangpad staan tot de grote leider het sein geeft om weg te lopen, als dit land Noord Korea is dan is Wilders Kim Jong-il.

Kan het alleen maar toe juichen aangezien dat cordon sanitair er maar niet komt ben ik blij dat hij zich zelf terug trekt. Terugtrekt uit een debat waar geen xenofobie punten te scoren zijn natuurlijk.

#7 pedro

Misschien kan hij nog wel wat tips gebruiken voor volgende acties? Zoals stampvoetend weglopen, met deuren smijten, een pruillip opzetten, huilen, en al die andere dingen, die kleine kinderen doen, als ze hun zin niet krijgen.

#8 Sytz

@4: Wat heeft een dichtgetimmerd accoord met democratie te maken?
Wat is er met de dualiteit parlement – kabinet gebeurd?

De regeringspartijen zijn gebonden aan het accoord, en die hebben een meerderheid.
Voor de oppositie is er dus niets te doen behalve de gebruikelijke volzinnen debiteren, die iedereen toch al uit het hoofd kent. Kan je net zo goed een biertje gaan doen ofzo.

#9 Jan Jaap

Nou ja, ik ben geen fan van Wilders, maar als je te horen krijgt dat je mening er eigenlijk niet toe doet kan je inderdaad beter gewoon wat stemmen pakken door een showtje op te voeren en dan wat nuttigers met je tijd gaan doen.

#10 pedro

Rutger Hauer for president. Dat is tenminste een echte acteur (met echte blonde haren).

#11 Teun

Waarom is Wilders zijn kruit aan het verschieten op economische debatten als er nog zo veel intgratiedebatten zullen komen? Je kunt maar één keer voor het eerst weglopen, Geert! [/sarcasme]

*betrapt zich erop dat er wel een stemmetje in zijn achterhoofd ‘go Geert!’ zegt*

#12 Arnoud

@8 niets. Maar een weinig democratische actie beantwoorden door uit het parlement weg te lopen en je rug te keren naar de democratie?

@9 alsof Wilders nu iets nuttigs zit te doen, behalve bij de telefoon wachten tot de media belt, pfff.

#13 Jan Jaap

@12: Alles is nuttiger dan naar een oersaai debat luisteren waar je in feite voor jan lul bij zit. In je werkkamer zitten en wachten tot de media belt valt daar dan ook onder. Je kan er zelfs een biertje bij drinken en een beetje surfen!

#14 Steeph

Kennelijk had hij geen goede kritische vragen. Anders had hij zich daarmee wel kunnen profileren als iemand die weet waar het over gaat.

#15 koos

Van Geel van het CDA heb ik nooit gemogen, en nu snap ik waarom.

#16 Martijn

Weglopen is een manier, maar niet de beste. Dat is een motie indienen waar de regeringspartijen eigenlijk niet om heen kunnen. Iets met 300 miljoen extra voor bejaarden (ten koste van ontwikkelingshulp of de JSF of zo). Laten ze zich daar maar eens onderuit wriemelen bij Ferry Mingelen.

#17 koos

Klopt Martijn, en dan kan je later, wanneer door omstandigheden het kabinet bijdraait, nog eens zeggen dat je dat toendertijd het idee in een motie al indiende, en zij tegen stemden.

#18 pedro

Maar dat levert geen stemmen op, Martijn. Dan laat je zo´n belangrijk tv-moment ongemerkt in de Tweede Kamer, waar al eerder meerdere keren reclame voor is gemaakt op tv, in de kranten en op internet, voorbij schieten.

Vroeger liepen mensen er warm voor, als er een motie in werd gediend, maar tegenwoordig is het indienen van moties politiek correct, want het indienen van een motie leidt tot een debat, waarin je compromissen moet sluiten. Dan krijg je niet exact waar je om hebt gevraagd en mag je niet meer klagen over de zaken, die je in hebt geleverd. Klaag je wel, dan slaan je compromis-partners je met de door jou ondertekende overeenkomst om de oren en wordt je als onbetrouwbaar weg gezet. Klaag je niet, dan zeg je niet wat je denkt en ben je dus politiek correct.

#19 pedro

Wat is er aan de hand? Sinds het ‘nieuws’ over het weglopen uit de kamer, is er nog geen enkele link van de PVV onder Het ‘politiek nieuws’ meer bij gekomen. Zijn ze meteen met al hun werk gestopt? Hebben ze te veel en te lang doorgefeest na deze verkiezingsstunt? Heeft GC de link met het politieke nieuws van de PVV doorgeknipt, omdat we niet hoeven te luisteren naar partijen, die niet mee willen praten?

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*