Republikeinen slaan hun kinderen

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

Republikeinen slaan hun kinderen

spanking states (—)are, for the most part, reliably Republican

0

Reacties (11)

#1 Paul

Nog een aardig citaat: “The more American families formed like the Dutch, the greater the vote for Democratic presidential candidates.”

#2 Teun

Andere correlaties schijnen te bestaan tussen de politieke kleur van een staat en gemiddeld IQ en tussen je politieke voorkeur en de bevolkingsdichtheid van de buurt waarin je woont. Bij Republikeinen allebei laag…

#3 Hulagu

Wie men lief heeft die kastijd men.

Oftwel hoe zachte heelmeesters stinkende wonden maken.

Vertaald naar gewoon Nederlands:

Het Marokanenprobleem kan eenvoudig opgelost worden door Marokaanse vaders gewoon weer het recht te geven hun kinderen te slaan. Want het verbod op kinderen slaan is de oorzaak van alle ellende. Alle miljoenensubsidies ten spijt.

#4 Joost

@3: Right. En hadden we het hier over Marokkanen?

#5 Hulagu

@4 Yes.

Het verbod op kinderen slaan is nl nogal een actueel onderwerp. En als jij je kranten beter gelezen had, zou je weten dat bovenstaand opmerking uit de actualiteiten komt.
Nl Marokaanse ouders hebben geen invloed meer op hun kinderen omdat ze ze niet meer mogen slaan.

Wie A zegt, moet ook B zeggen.
Als je zelf aan komt met een topic over kinderen slaan, moet je niet gaan zeiken als de discussie een actuelere richting opgaat.

#6 Joost

Wat een totale bullshit. Denk je dat Marokkaanse ouders zich ook maar iets van de wet aantrekken? Slaan wordt in die cultuur nog als iets geaccepteerds gezien. Wie gaat daar aangifte van doen?

#7 Robert

4@
Je hebt daar alleen koningsgezinde en (niet openlijke)anti-koningsgezinde. Maar dat ze hier in Nederland de manieren van de Republikeinen weer overnemen (het is toch ook eigen cultuur en daar moeten we respect voor hebben, nietwaar linkse rakkers) vind ik als ex-pedagoog in de huidige situatie niet verwerpelijk, zelfs wenselijk. Dan hoeft de PvdA ze ook niet te vernederen. Een win – win situatie. Goed gezien door onze slachter Hulagu.

#8 Robert

6@
Ik heb andere ervaringen, Joost. Marokkaanse jongens weten perfect dat je ze niet mag slaan. Op school niet, maar ook thuis niet. En dat buiten ze prima uit. Vandaar dat ze altijd buiten te zien zijn. Wie doet ze wat!

#9 Joost

@8: Ah, kinderen die hun ouders aangeven wegens de corrigerende tik. Natuurlijk.

#10 Robert

Tussen een corrigerende tik en echt slaan is een wereld van verschil. Ze houden het thuis niet meer uit (raak me eens aan, als je durft) met elkaar en zoeken het vertier buiten op straat.

#11 Moderator

Hello everybody! Ook hier gaat de Moderator scherp opletten! Mijn vingers jeuken al bij reactie @3, oooooh wat gaat vandaag toch weer een fijne dag on the job worden, want ik word per verwijderde reactie betaald!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*