Olympische Vlam drie keer gedoofd

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

Olympische Vlam drie keer gedoofd

De vlam was bij het toekennen eigenlijk al gedoofd…

0

Reacties (4)

#1 Bismarck

Nep zeg, zo’n vlam uitdoen en dan weer aansteken.

#2 Teun

@1 inderdaad. Ik dacht ook dat bij Olympische Vlam-Ganzenborden altijd geldt: “Uw vlam wordt gedoofd. Ga terug naar af en haal een nieuwe.”

Maar even he: ”Alle keren werd de vlam gedoofd uit veiligheidsoverwegingen”. Als die vlam dan zo onveilig is, waarom doen ze er dan een toer mee? Of nog erger: waarom stoppen ze hem in een vliegtuig? En dat doven: dat is nu toch juist ook het doel van de betogers? Ze stonden toch niet met spiritus oid langs de route? [/sarcasme]

#3 Bismarck

@2: Ik gok dat ze geen rekening hadden gehouden met het feit dat ze met de fakkel een bus in moesten vluchten. In het vliegtuig hebben ze een speciale vlamcontainer, om de veiligheid te garanderen.

Toch denk ik dat de Chinezen wel balen dat ze hier in het Westen hun burgers/activisten zo slecht onder controle hebben. “Daar kunnen ze nog veel van ons leren” zullen zij wel denken.

#4 Micha

OK, dat vlammetje wordt dus ook niet meer seriues genomen. Bij de volgende spelen maar gewoon een spaarlamp?

Naast dat vlammetje was het spandoek op het stadhuis ook een lekker gebaar voor china. Denk dat ze toch iets anders in gedachten qua PR bij de tocht door Parijs.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*