“It’s raining McCain”

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

“It’s raining McCain”

Met zulke vrienden…. ga je verlangen naar een pastoor pastor dominee reverend ayatollah geestelijke die een tik van de molen heeft gehad….

0

Reacties (7)

#1 Bismarck

Dat van die pastoor heb ik gemist, wat was daarmee?

#2 Anne

Obama’s pastor, Reverend Jeremia Wright. Even YouTuben, dan is ’t gelijk duidelijk. (tenminste ik neem aan dat die bedoelt wordt..)

#3 Martijn

Dat is overigens geen pastoor, maar een dominee.

#4 Chris

oh… hmmm, ik ben nogal onwetend op theologisch gebied.. zal het wel even aanpassen

#5 Bismarck

Tis dat ie begon over de leugen HIV, maar verder heb ik weinig opzienbarends gehoord (tenminste in wat FOX liet horen, ga ervan uit dat die het radicaalste zinsnedes kiezen). Tis wel een opgetogen kereltje (het publiek ook trouwens), in die kerk val je niet zo snel in slaap als bij de gemiddelde (katholieke) mis die ik meegemaakt heb.

#6 Abhorsen

Jezus! Naast de zang kwaliteiten en de knullige animaties, is het wel een PR nachtmerrie op punten die ze makkelijk hadden kunnen voorkomen.

Bijvoorbeeld die oudere dame heeft steeds kleren aan die wegvallen in de background omdat ze steeds de verkeerde kleur kleding aangeeft.

#7 Anne

@5
Nee voor ons is het niet zo heftig, maar als je nagaat dat Fox al een week over de zeik was toen Michelle Obama in een interview zei dat ze soms “niet zo veel reden had om trots op Amerika te zijn” (Oh my gosh, she hates our country, she’s not a patriot!), is het logisch dat rechts Amerika hier van uit z’n dak ging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*