PVV maakt zich druk om halal groentebol

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

PVV maakt zich druk om halal groentebol

‘de islamisering van ons land heeft ook de menukaart van de Tweede Kamer bereikt’

0

Reacties (12)

#1 Arnoud

Weer een nieuw dieptepunt in onze parlementaire geschiedenis. En dan heb ik het niet over de groentebol met halal kebab.

#2 Mark

Mooie, Partij Voor de Vrijheid bepaalt wat men wel of niet mag eten in de TK.

Deze is echt overdreven. Op eerdere punten zou je nog kunnen claimen dat de PVV ergens onder de scheldpartij verborgen een goed punt had, maar dit is gewoon onzinnig.

Meer van dit soort acties, want dit kost ze stemmen!

#3 Steve

De PVV begint een beetje zwak te worden. Ze moeten toch beter kunnen dan zemelen over een bol. Hirsi Ali heeft al opgeroepen tot de vernietiging van de Islam.
http://www.reason.com/news/printer/122457.html

Kijken of de PVV dit nog kan evenaren.

#4 fem

Nou ja, als je door de overduidelijke ‘wij zijn de PVV en snauwen tegen alles wat moslim is’ heen kijkt hebben ze ook wel een punt.

Als regering zou je juist een vuist moeten maken tegen de vreselijke bioindustrie, en dan is het juist heel liberaal en atheistisch om hierbij zelfs geen uitzonderingen te maken voor het geloof, wat ten slotte al in zoveel gevallen een uitzonderingspositie krijgt.

Dan blijft alleen wel nog als discussiepunt of het halal verkrijgen van vlees perse erg dieronvriendelijk is? Mij lijkt een hals doorsnijden van een kalf een hele snelle methode, heb je dan nog wel een verdoving nodig?

#5 Roy

ik ben het helemaal met fem eens. Wettelijke bepalingen over het slachten van dieren gaan natuurlijk altijd boven religieuze regels.

Voor mij is de belangrijkste vraag dan of die wettelijke bepalingen überhaupt wel worden overtreden door de dieren halal te slachten. Weet iemand daar meer van?

#6 Joost

Volgens mij hebben we daar al eens uitgebreid over gediscussieerd…

Edit: Jawel, hier.

#7 fem

@6
Kijk dan houdt de discussie natuurlijk op als het helemaal niet slechter is. En als zelfs de partij van de dieren daar over twijfelt ben ik ook overtuigd!
Dan blijft het alleen maar moslim pesten.

#8 Adriaan Pek

Waren trouwens genoeg schapen om af te slachten?

#9 Arnoud

@ dank spuyt.

#10 jos

Opvallend dat de PVV nooit echt flink tekeer gegaan is tegen islamitisch ritueel slachten. Kun je ook punten mee kunnen scoren zou je denken: barbaars, bloederig, enz. Misschien omdat joden ook zo slachten ?

#11 Adriaan Pek

jos, dat valt allemaal best mee. het is een handigheidje. ik denk dat de pvdd er meer mee kan scoren. laten we eerlijk zijn, in geen enkele godsdienst ben je je leven als dier zeker. als mens trouwens ook niet.

#12 adriaan pek

herstel.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*