Chavez pakt scholen aan

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

Reacties (5)

#1 Jan Jaap

Maar hij is geen dictator, hoor. Dit is allemaal voor het goed van het volk.

#2 Abhorsen

De Farc als helden beweging opnemen in je lesmateriaal? Te triest. Chavez is sowieso al totaal doorgeslagen en simpelweg een dictator geworden, maar elk realiteitsbesef begint hem ook steeds verder te ontbreken. Alleen maar omdat de Farc zich links noemt moeten ze goed zijn? Als je alle verhalen hoort vanuit de Farc en wat die aanrichten, dat is niet meer dan een roversbende geworden die zelfs haar eigen leden terroriseert.

#3 jeroen

@2: niet om een lans voor Chávez te breken, maar anders lees je:

de leider van de FARC wordt in het onderwijsmateriaal als ‘belangrijke Latijns-Amerikaanse revolutionaire denker’ neergezet.
Dat kan nog alle kanten op; Hitler wordt ook behandeld op nederlandse scholen omdat hij een belangrijk denker was. Weinig reden om op je achterste benen te gaan staan, dus.

#4 Abhorsen

@3, Komop zeg, wat zou hij er mee bedoelen? Als Chavez vind dat er verplicht een hoofdstuk aan Bush besteed moeten worden weten we allemaal ook wel dat het vooral negatief moet zijn, etc. Regels letterlijk nemen om zo de waarheid te verdoezelen doen ze al genoeg in de politiek, beetje tussendoor lezen :P

#5 jeroen

Ah, dus de regering mag zich niet bemoeien met de inhoud van het onderwijs?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*