1. 1

  Oei! Wat mij betreft is deze alvast het winnende filmpje van jullie kerstrecord!
  Roept bij mij veel jeugdsentiment op. Ik meen dat, dankzij kerst, mijn moeder jaren korter heeft geleefd dan mijn vader.

 2. 3

  Ik heb gewoon medelijden met deze beide mensen. Het lijkt er niet echt op alsof ze een gelukkig bestaan hebben en ook zeker niet gelukkig met elkaar zijn. Al hoewel de TV altijd een vertekend beeld kan geven. En ik zelf ook moet toegeven als dingen misgaan ik niet onder doe voor Lau hier als het op vloeken aankomt. ;)

 3. 4

  ACHTERLIJKE KANKERITUSZOOI!

  Dit filmpje heeft in één klap mijn hele kerst goedgemaakt. Andermans ellende verzacht, zeker als het om inelkaargefrommelde kerstlampjes gaat :-)

  Toch, is dit niet beter dan de latente woede en ergernissen die bij de meeste mensen vooral tijdens de kerstdagen opspelen? Het valt mij in ieder geval op dat ik me in stilte kapoterger aan van alles en nog wat.

 4. 5

  Raar is dat werken met Kerst zo zielig wordt gevonden dat het de best betalende dagen van het jaar zijn. Ze zouden mensen die vandaag mogen werken moeten korten. Zij hoeven niet door de stad waar alles dicht is te slenteren om later in al spoedig te strak zittende kleren zich vol te proppen in een gezelschap dat zo harmonieus is dat je ze alleen met kerst in deze samenstelling wenst te zien.

 5. 8

  Ik heb in een deuk gelegen, en elke keer als ik het weer zie, moet ik nog harder lachen. Dit fimpje doet me erg denken aan mijn grootouders uit Den Haag. Mijn opa kon ook zo erg schelden, vooral als hij teveel op had. Mijn oma werd soms stijfgescholden door hem. Maar daar trok zij zich gelukkig niets van aan, en gaf flink veel tegengas.