“Ik had die Deense tv toch mooi tuk”

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

komkommernieuwsDe man die zaterdag op de Deense tv een nogal opzienbarend interview gaf, blijkt niet de bekende Venlose politicus te zijn geweest. Dit meldt Stadsradio Venlo, na zorgvuldige bestudering van de tv-beelden. Na enig speurwerk in de omgeving van Venlo vond de redactie in Helden Panningen een plaatselijk bekende stand up comedian, die onder de artiestennaam Gré Wildeters enige bekendheid bezit, vooral vanwege zijn treffende gelijkenis met de PVV-leider. “Ik dacht even, nu ga ik te ver met die tientallen miljoenen criminele moslims, maar ik viel gelukkig niet door de mand. En dat Engels ging me ook best goed af, vond ik”…

Stand up en stand in

De grappenmaker, die momenteel werkloos is, gaat gewoonlijk door het leven onder de naam Gerd Sliewert en is een grote fan van Sacha Baron Cohen. “Zoals die man typetjes kan neerzetten, ongelooflijk. Dat wilde ik dus ook”. Gerd blijkt overigens nog een aardige reguliere bijverdienste te hebben aan die optredens, zo vertrouwde hij de radioverslaggever toe: “Als het Geert wat te heet onder de voeten wordt, of als hij met zijn vrouw naar Hongarije afreist, dan ben ik zijn stand in en dan ga ik voor hem op pad. Zo kom ik ook nog eens ergens en met al die beveiliging om me heen voel ik me dan een hele peer. Ik verheug me al op het volgende Kamerdebat, want daar heeft Geert ook niet altijd zin in of tijd voor”. De teksten verzint hij grotendeels ter plekke: “Ik krijg alleen wat trefwoorden van Geert per sms en daar brei ik dan zelf een show omheen. Weet je….dat ‘knettergek’, dat heb ik dus zelf verzonnen!”

Reacties (4)

#1 KJ

Wim de Bie humor.

  • Volgende discussie
#2 Herman

Ik heb zelfs de naam Gerd Sliewert gegoogled om te zien of het hier een grap betrof. *dom*

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#3 Bianconero

@Herman
Anagram ;-))

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#4 Martijn Tonies

Ik wist het wel! En de video boodschappen op Youtube van Geert/Gerd zijn ook niet opgenomen in de 2e Kamer, ik weet het zeker!

Het is een complot!

  • Vorige discussie