Kunst op Zondag | Kate MacDowell

Porselein, breekbaar materiaal uit de handen van Kate MacDowell:

Ik zie elk stuk als een specimen dat wordt vastgelegd en bewaard als een registratie van bedreigde natuurlijke vormen en een commentaar op onze eigen schuld.

Meer van haar hier.

 1. 4

  Wat zou een een werk van Kate MacDowell kosten? Op haar site staan volgens mij geen prijzen. PeeJee, mooi dat je er er weer bent, PeeJee op zondag, niks ten nadele van je waarnemers van de afgelopen tijd, maar toch.

 2. 5

  Mooie en krachtige terugkeer PJ. Ik hoop dat he goed bent hersteld en dat we nog heel lang van je KOZ mogen genieten. Ondertussen wil ik ook mijn waarvering voor de waarnemers uitspreken en hopen dat we af en toe ook nog van hen mogen lezen :)

 3. 6

  Dank u voor de hartelijke woorden. Ik ben echter nog niet volledig hersteld, dus ik hoop wat langer van de ‘waarnemers’ te mogen genieten.

  @4: Wat het kost? Zo te zien tussen de 1000 en 6000 dollar.

  @5: die ‘waarnemers’ zijn natuurlijk allen fantastische collega-redacteuren. In het kader van de broodnodige diversiteit hoop ik ook dat ze blijven bijdragen.