Closing Time | Dominique Young Unique

Dominique Young Unique is een Amerikaanse rapster in het agressievere genre. Check hierboven industriële beats, snoeiharde dictie en twerkende mannen.

 1. 2

  @1: Kom kom. Dat kan zomaar niet?

  Check die pluspunten dan: zwart, hip, modern, rap, leven, moves, dance, night, beat, industrious, en zooi (stuff, nieuw).

 2. 5

  Een beetje heel veel fake, zo komt het op mij over. Zwak, heel zwakke teksten, matige muziek met daarin maar weinig oprechts, laat staan iets bijzonders. De raps zelf? Mwah.

  Jammer, want rap is een genre waar ook (boze) vrouwen wel degelijk iets te melden hebben. Neem Keny Arkana uit Marseille bijvoorbeeld…

  of Queen Omega uit Trinidad…

  Ik bedoel maar te zeggen, Christian, die bagger @0, daar is al zoveel van. Probeer eens iets met inhoud die verder gaat dan (mainstream) meuk…

 3. 9

  @6: Wat is er mis met Jan Smit of Gordon? Ze kunnen beiden goed zingen. En zoals we wel vaker hier hebben kunnen constateren worden ze door links over 10 jaar wél gewaardeerd. Het is dus even wachten en dan verschijnen ze als vanzelf in rubriek Closing Time van Sargasso. Dan hebben ze de paapse goedkeuring van links ontvangen en dan is het goed.