1. 3

  De bijdragen van deze tekenaar zijn slechts interessant voor geïnteresseerden in klinische depressie; algemeen gesproken een groep die in bijna één-op-één verband staat met zodanig aangedanen.

  Iemand die deze bijdragen als “geniaal” beoordeeld zou ik dan ook willen aanraden goed na te denken over (intensivering van) medicatie…

 2. 5

  Ach Rene, ik kijk om me heen en zie 25% van de mensheid – of meer – dit gedrag vertonen. Als dit klinische depressie is dan kunnen ze de hele westerse beschaving aan de pillen zetten. Nu ik het zeg… volgens mij zijn we al zo ver.

  Ik neig meer naar de mening van Peter hoewel ik geniaal wat ver vind gaan. Een goede observator van de mens is die rustende jager denk ik toch wel. Misschien wat biased. Waarschijnlijk iig van zijn buren en buurt die zonder twijfel gevult is met gemiddelde premie A Vinex woningen met volledige hypotheek. Hij is net ontslagen vermoedelijk. Nee, Nederland bestaat alleen uit hypergezonde mensen zonder problemen. En iemand die huilt kent het geluk waar hij/zij zich in bevindt niet.

  Keep on smiling.