Zonder Titel #19

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (6)

#1 Inkwith Barubador

Ik begrijp de poging tot grap, maar de uitwerking is slecht. Niet goed doordacht en nog steeds met die afschuwelijke urine-kleur.

Ik geloof dat ze Bandirah er bij GeenStijl weer hebben uitgegooid, tijd voor een come back hiero?

  • Volgende discussie
#1.1 Siquo - Reactie op #1

NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEeeeeeeeee……

Niet dat deze nou leuk is, maar dat gaat echt te ver.

#1.2 Inkwith Barubador - Reactie op #1.1

Tsja, de GeenStijlers HATEN Bandirah. Bovenstaande jager scoort misschien 1 op 20, 1 op 10 een goede grap. Bandirah haalt wat mij betreft toch ruim boven 50%.

Deze vond ik grappig:
http://www.bandirah.com/index.php?menu=1&cid=642

Deze is lekker wrang en o zo waar:
http://www.bandirah.com/index.php?menu=1&cid=641

#2 deRustendeJager

Beste Inkwith,
Leuk dat je reageert, echt. Ook met goeie woorden en zinnen. Maar toch maak ik me ook een beetje zorgen. De hoeveelheid Bandirah in je reacties en de liefde waarme je over hem spreekt kunnen duiden op een Bandirahcomplex. Het Bandirahcomplex is een paar jaar geleden ontdekt door de ex-vriendin van Bandirah, en wel bij zichzelf. Ze merkte dat ze in gespek met anderen het onderwerp voortdurend binnen geen tijd op Bandirah terug wist te brengen, terwijl deze toch al een jaar niet meer haar geliefde was. Ook had ze de neiging een ieder met Bandirah te vergelijken, in elk opzicht, en hierbij ging ze zo ver dat ze soms tegen onbekende mensen in de supermarkt ‘noem je dat een prei in je mandje leggen, Bandirah die kan pas een prei in zijn mandje leggen’ kon roepen. Hierdoor hebben en hoop klanten van haar pedicure-praktijk haar de rug toe gekeerd, moe van al dat gezeur over Bandirah. Al met al geen gezonde situatie, dus. Gelukkig heeft ze op tijd hulp gezocht en gevonden, anders was heel wat slechter met haar afgelopen. 
Uiteindelijk bleek, een goed gesprek met Bandirah zelf en 3 weken slapen met een mengsel van Bandirah-urine en basterdsuiker op de oogleden, afdoende.
Mocht je interesse hebben dan kan ik je het telefoonnummer van Bandirah geven.
Vrolijke groeten,
De Rustende Jager

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie
#2.1 Sjiek - Reactie op #2

Neemt niet weg dat de cartoon toch niet echt geslaagd is. Hier had je op door moeten borduren.

#3 Inkwith Barubador

Rustende Jager +1.

  • Volgende discussie
  • Vorige discussie