1. 1

    Ik doe het niet, sorry @Marco. In de webwereld van Amazon en YouTube blijkt driekwart van de plusratings helemaal fake te zijn. En wat een tijd je verspilt en een moeite je krijgt…

    Een voorbeeld (vandaag): Youtube: “Donald Duck” helemaal navogelen met 20 keer geposte+gebande Donald Duck Fuehrers Face (stelletje vierduizend achterlijke positivo kutyanks) en 10 keer Donads orgasm (wat nog net in het Engels is uitgelegd in de rechterkolom) is helemaal geen pretje naast twee meekijkende kinderen van 5 die een leuk filmpje willen zien.

  2. 2

    Ik begrijp het. Maar ik moet wel zeggen dat ik gisteren tijdens het kijken naar de analoge Zomergasten het gevoel had dat de online video’s die we nu hebben verzameld wel veel goeds heeft opgeleverd. Doet niet onder voor de analoge Zomergasten, geen eeuwig gebakkelei over auteursrechtren en zonder interviewer die telkens op een zeer pijnlijke manier aan de gast wil meededelen dat ze nu ALLEEN moet kijken omdat haar man is overleden… ook werd er nergens een echte discussie gevoerd en haakte Joris Luyendijk op een soort manier af van ‘ach, laat ook maar’. Dat moet ‘ie volgens mij juist wel doen want daar is televisie juist voor. Zeker bij Zomergasten.

  3. 3

    @mescaline: de foerer, wie is dat? Op de 1 of andere manier hebben die amerikanen de umlaut echt nooit begrepen. Inderdaad een Donald Duck filmpje van zeer bedenkelijk nivo.