1. 3

    Nee, ik zit momenteel weer in de cumvallei der Nederlanden. Aangezien mijn snikkel te lang is, heb ik gisteren een visum moeten regelen om legaal mijn films in Hollywood te kunnen maken. Vrijdag ben ik in de Vulkaan, alwaar ik dan los ga op de ongerepte natuur der Nederlanden.

  2. 6

    Horse wat spijtig nu, ik vlieg morgen naar de hoofdstad in Europa met het hoogste gehalte blondines ter wereld, voor overleg op het laagste niveau.

    Ik wens je veel succes met het regelen van een visum nu de autoriteiten van Hollywood jou polygamistische schijnhuwelijk met die 70 oosterse maagden niet erkent. (De Vulkaan heb vorige week al gefrequenteerd samen met m’n broer Javier G. en je begrijpt dat ik me daar even niet meer kan vertonen).

  3. 8

    Carlos: Veel succes met het aanleggen van een ware cumvlakte. Niet al in het vliegtuig aan de gang zijn, want tegenwoordig bestaan er grove sancties op het lid worden van de mile high club.