Zwagerman heeft ‘heilige plicht tot optimisme’

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

Zwagerman heeft ‘heilige plicht tot optimisme’

“Al komt het verzaken van die plicht steeds akeliger dichterbij: ?Er komt een tijd dat de zelfontbranding van de PvdA definitief is en er geen houden meer aan is. Een zeer rigide beleid van zero-tolerance, zoals in Amsterdam Slotervaart, is niet rechts, het is beschermen van de zwakkeren. En dat is links, mensen!”

0

Reacties (4)

#1 Davide

Hier heeft hij in ieder geval wel gelijk in: “De ruzie tussen de genomineerden Arnon Grunberg en A.F.Th. doet hij af als ‘geen literaire kwestie'”

Zwagerman als redder van de PvdA?! Het is te hopen voor de PvdA dat ze geen tweede van Dam in huis hebben en gezien deze opmerking is dat nog niet eens erg onrealistisch:

“Tegen beter weten, zegt Zwagerman nu, heeft hij vorig jaar toch PvdA gestemd. Hij vergelijkt het met een slecht huwelijk.”

#2 Paul

Vaak als ik wat van Zwagerman lees hoop ik dat hij een tijdje een heilige plicht tot zwijgen gaat voelen.

#3 Roy

@2: hoezo, mag hij geen kritiek op de PvdA hebben ofzo? Meestal onderbouwt hij zijn stellingen wel aardig en doet hij zijn best om niet alleen kritiek te leveren, maar ook oplossingen te scheppen.

#4 Paul

Hij mag alles, maar als ik bijvoorbeeld zijn zaterdagse column in NRC lees denk ik dat een bundel daarvan een probaat slaapmiddel zou zijn.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*