1. 2

  De wereld is voor de doden gemaakt.
  Bedenk eens hoeveel doden er zijn.
  Er zijn een miljoen keer zoveel doden als levenden.
  En de doden zijn een miljoen keer langer dood
  dan de levenden levend zijn.

  De Kift (Vlaskoorts)

 2. 7

  Dat zijn dingen die niet bestaan. Het lijkt me dat het aantal dingen dat niet bestaat inderdaad groter is dan het aantal dingen dat wel bestaat. In die zin is het antwoord op de vraag van Share dus: “ja”.

 3. 8

  Volgens de IUCN zit het trouwens wel snor met de soort: Listed in CITES Appendix II (under Primates spp.). At present, no conservation measures are required. Humans are present in numerous protected areas throughout their range.

 4. 10

  Is wel iets voor te zeggen. Het moeten er meer dan nul zijn, maar niet veel, want dan heb je niet het begin te pakken.

  En of je nou 1 of 2 kiest, dat maakt niet uit voor het eindresultaat.

 5. 11

  Er zijn nooit slechts 2 mensen op aarde geweest. Of je überhaupt kan spreken van een begin is ook maar twijfelachtig. Vanwaar kan je spreken van een begin? Zoals je zelf al zegt in #5 tellen alle voorouders mee. En toen de tiktaaliks uit het water kropen waren er daar ook al meer dan twee van.

 6. 12

  Nou ja, als je 50.000 jaar geleden erbij pakt, moet het aantal toch al (veel) groter dan 2 geweest zijn, aangezien homo sapiens als soort toch al zo’n 195.000 jaar bestaat en het er dik in zit dat de soort ontstaan is in een groepsverband van dus meer dan twee exemplaren. Bovendien bevolkte de soort rond 50k jaar geleden al Afrika, (Zuid en Centraal) Azië, en mogelijk Australië en (Zuid) Europa. Dat lukt je echt niet met zijn tweeën.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren