1. 1

  Dank aan Balkenende?

  Ja, iemand moet de schuld krijgen maar misschien is het wel een tactiek om een herziening van de WW te forceren. Balk kan ook rekenen en in 2008 was de crisis al zichtbaar. Politici moet je nou ook weer niet onderschatten.

 2. 2

  Ik denk dat het massaal gebruik van deeltijd-ww de grootste schuldige is. Maar wel bizar dat de werknemersaandeel niet allang weer verhoogd is van 0%. Dit kon je aan zien komen. En dan denk ik i.d.d. dat, zoals HansR stelt, de regering hun kans zullen grijpen om zware versobering door te voeren.

 3. 3

  Het zit er dik in dat de werknemers dan weer een loonsverhoging zouden eisen. Als ik me niet vergis heeft Balkenende destijds het werknemersdeel op 0 gezet in ruil voor loonmatiging (of om het politiek mogelijk te maken).

 4. 6

  Peanuts vergeleken met de 799 miljard euro aan kapitaal verloren gegaan door uitholling van pensioenfondsen, althans, volgens Zembla…

  Tis wel zo met uithollen: eenmaal ermee begonnen is het ook eigenlijk best wel lekker. Tot de cold turkey toeslaat en er niets meer uit te hollen valt…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren