Weer schietpartij in VS, nu op universiteit

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (11)

#1 weerbarst

gaan we nou iedere muggenscheet rapporteren?

5 dooien in frans gezins drama

#2 Yevgeny Podorkin

Het zou me niks verbazen als dit door de NRA in scene was gezet.

#3 piet de nuttige idioot

@1 – Van het weekend in Albuquerque NM ook 5 mensen door een 15 jarig jochie gedood, allemaal familieleden. Hoor je ook weinig over, zolang je het binnen de familie doet is het kennelijk minder bedreigend.

#4 parallax

Het enige verschil tussen ‘familiedrama’ en ’terreur’ is de hoeveelheid gemeenschappelijk genetisch materiaal.

#5 Bismarck

@3: Wordt het niet eens tijd om een bewapende bewaker bij elk gezin te plaatsen? Obama heeft bij zijn gezin in huis ook bewapende bewakers en zijn gezin is toch niet belangrijker dan de rest van de Amerikaanse gezinnen?

#7 pedro

Het wordt hoog tijd dat alle personeel, scholieren en studenten in de VS bewapend worden Dan zal het aantal schietincidenten wel afnemen.
[/NRA modus]

Kunnen we trouwens nog wel van incidenten spreken, of is het de christelijke cultuur van Amerikaanse studenten, die er voor zorgt, dat de scholieren daar zo trigger happy zijn? Of mogen we hierbij van een klein groepje spreken, en gaan we de rest van de Amerikaanse studenten niet veroordelen vanwege het gedrag van dat kleine groepje, zoals sommigen dat hier te lande wel met bepaalde groepen doen?

#8 euro

@6

Dat pillen die moordpartijen veroorzaken is kul. Alsof de VS het enige land ter wereld is waar psychofarmaca worden voorgeschreven.

#9 piet de nuttige idioot

@7 – voor zover ze al niet trigger happy zijn zullen ze dat wel worden als ze dag in dag uit geconfronteerd worden met bewapende bewakers. Vooral kleine kinderen zullen voor een deel die gasten als rolmodel zien. Vroeger wilden jochies brandweerman worden, of piloot. Nu wordt dat revolverheld.

#10 pedro

@9: begrijp me niet verkeerd hoor… Hoe meer vuurwapens mensen hebben, hoe meer er schietpartijen volgen. In #7 wees ik op het volstrekt belachelijke idee van de NRA, dat de wereld veiliger wordt als meer burgers zich bewapenen. Ik hoopte dat het sarcasme duidelijk was…

#11 piet de nuttige idioot

@10: dat snapte ik wel. was als aanvulling bedoeld. Zo van dat er alles aan gedaan wordt om de goegemeente als trigger happy te conditioneren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*