1. 3

  @2

  Vind je een topic en kijk je dan wat de pvv ervan denkt, of ga je naar de site om iets te zoeken waarover je kunt schrijven? Ik ben wel benieuwd.

  Ik heb wel eens gelezen dat de communistische partij in de VS in de jaren 50 meer infiltrantenleden (cia, ss, fbi) had dan echte leden en dat de partij zou zijn ingestort als alle infiltranten zich in eeen keer hadden teruggetrokken.

  Ik bedoel: met je frequente bezoek draag je misschien wel bij aan het succes vd pvv :-)

 2. 4

  @3: Je dicht me teveel eer toe. Ik bedoel dat de PVV gewoonlijk meermaaldaags nieuws is bij Sargasso (en andere blogs) en vaak gaat dat dan om uitspraken of plannen die Wilders&co zouden hebben (gedaan). Dan check ik dat vaker even voor ik mijn ongefundeerde reacties erop los laat.

  Oftewel: De continue mediabelangstelling helpt nogal in het promoten van het merk en daarmee ook de site.

 3. 6

  Ojee, dachten ze bij de PVV nog dat ze maar één VVD-infiltrant hadden blijken ze er 30.000 te hebben?!

  Geert stel dan toch onmiddelijk een 100% controle aan de poort in en een verplicht antecedentenonderzoek! Alleenn zo kan de links-islamitische tsunami van websurfers gestopt worden!!!1!!!

 4. 7

  Misschien wordt het tijd om een PVV/Wilders-vrije dag/week/maand/jaar in te voeren op Sargasso. Hoe harder we tegen dit fenomeen aanschoppen, des te meer helpen we het aan extra aanhang.
  Het pr-motto is immers: het geeft niet wát ze over je schrijven, áls ze maar over je schrijven.

 5. 8

  @ Biaconero

  “Het pr-motto is immers: het geeft niet wát ze over je schrijven, áls ze maar over je schrijven.”

  Dat klopt wel voor bedrijven en producten. Maar ik geloof niet dat there is no such thing as bad publicity ook voor de politiek geldt.

 6. 10

  @Duns

  In dit geval werkt het wel degelijk volgens dat pr-principe. Wilders is een product, een brand, geen politieke stroming. Hij is zijn eigen pr-machine en triggert zowel links als rechts, om het populisme als zijnde de underdog nevens de gevestigde orde nóg steviger in de markt te zetten.

 7. 12

  @5

  ik kon me getallen of bron niet herinneren. Het was 6vwo en een mooie zomer. (15 jaar geleden).

  Eigenlijk valt 15 op 100 me een beetje tegen.

  wat is jouw bron?

 8. 15

  Wat kost het wel niet allemaal,toen ik moest scheiden had ik niks meer,geen hulp v/d overheid,geen woning niks.Had ik maar asiel aangevraagd in mijn eigen land:ik had gekregen,en alles gratis huisvsting-kleedgeld-ziekenfonds-maatschappelijke hulp gratis reiskosten,een woning zakgeld,documenten,ga zo maar door,had ik maar asiel aangevraagd,dan had ik geen zorgen gehad’;ik betaal alles netjes,en zelfs de illegalen krijgen het hier voor elkaar om gratis medisch te worden behandeld KOM OP PVV help je eigen mensen

 9. 16

  ieder hoort een mening te hebben ongeacht haar/zijn situatie. mensen moeten niet vergeten dat we allen op de wereld wonen, je kan niet eens zeggen dat iemand illigaal is. juist door het te bestempelen geef je het leven en kracht.

 10. 17

  @15: Ik heb een idee. Waarom verf je jezelf niet zwart, vecht je mee met de muhadjedeen in Somalie, vaar je met tachtig man op een vlot de Middenlandsezee over, verblijf je drie maanden in een overvol kamp op Sicilie en vraag je vervolgens asiel aan in Nederland. Voor alles gratis natuurlijk.

 11. 18

  Hallo, ik heb onlangs bij de PVV: gevraagd wat je moet doen om lid te kunnen worden van de PVV?, alleen maar uit interresse hoe dit bij deze partij geregeld is. Wat schetst mijn verbazing toen ik als antwoord kreeg dat de partij geen leden accepteerd en geen lidmaatschappen uitgeeft? Dus als ik het goed begrijp is dit enkel en alleen maar een clubje, soms een clubje van “Schele Hendrik???” Mensen wees op je hoede, hier klopt iets niet.

 12. 19

  Nou, dan loop je toch een beetje achter, Harry. Vanaf de oprichting van de PVV is het Breaking News dat de partij geen leden accepteert. Dit tot groot verdriet van de Linksen en de Middenmoters die dolgraag een LPF-scenario hadden gezien. Velen zouden de PVV graag steunen met hun lidmaatschap, temeer omdat men dan evenals de anderen subsidie krijgt. Nu dat niet het geval is, wegens gewild gebrek aan leden, maakt men er een geuzenkreet van “Wij zijn vrij van subsidie en ander overheidsinvloed”. Het verklaart de fenomenale rust en eensgezindheid in de partij: er is slechts 1 beslisser. Niet ideaal maar het doel heiligd de middelen in dit geval.

 13. 20

  Joop.nl had gisterenavond op de Frontpage 22 x ! de naam Wilders op de site staan als lokkertje..
  Sargasso ? ditto, herhaling herhaling herhaling van meningen opinies en standpunten,alles voor de kijkcijfers.
  Internet Hollanditis

 14. 23

  Gert Visser:
  Behalve dan de sponsorgelden vanuit de VS en Israel.Daar wil ons geblondeerde kereltje even geen inzage over geven.
  tot zover de openheid en transparantie van de pvv.

 15. 24

  Als de ene helft van het PVV programma goed en de andere helft echt slecht moet je er dan op stemmen….ik weet het niet meer

 16. 26

  ik heb de kiezers test ook gedaan
  maar ik kom elke keer toch bij de pvv uit
  hoe kan dat nou is Nederland dan toch echt naar de knoppen dat we toch wilders nodig hebben kan hij het werk doen waar Pim aan was begonnen
  kan Nederland weer veilig en (Nederland) Worden

 17. 27

  ik wordt dat ewige gezwam zo moe over dat we de weg kwijt zijn in limburg en aan limburg vast willen klampen en dat we DAAROM op de PVV stemmen niet meer aanhoren! IK HEB ZELF OOK EEN MENING EN DIE HEB IK GESTEMD!!!

 18. 28

  ik wordt dat eeuwige gezwam zo moe over dat we de weg kwijt zijn in limburg en aan limburg vast willen klampen en dat we DAAROM op de PVV stemmen niet meer aanhoren! IK HEB ZELF OOK EEN MENING EN DIE HEB IK GESTEMD!!!

 19. 30

  En die mening omvat onder andere dat mensen die mensen die “ik wordt” schrijven, redelijke interpunctie sowieso maar intemectuamistiese onsin vinden en eeuwig gezwam zo moe niet meer aanhoren, niet primair serieus nemen in zaken aangaande landsbestuur zelf maar es BEK HOUE MOETE!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren