W00t! Duits rapport over 9/11

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol
,

W00t! Duits rapport over 9/11

Hoax? (via Sargasso)

0

Reacties (13)

#1 Bullit

Wel boeiend om erbij te zetten dat het fake kan zijn en dat veel mensen ook denken dat het fake is.

Die Fox filmpjes zijn ook wel aardig.

Volgens mij was hetzelfde afluister-apparatuur bedrijf in Nederland in opspraak, aangezien wij die technologie ook gebruiken. Echter voor de rest nooit meer wat van gehoord… zie artikeltjes hier.

#2 Bullit

W00t: Waste of Our Time? ;-)

#3 Joost

Jep… Ik heb er al Hoax? bij gezet.

Op Sargasso is het al ontkracht.

#4 Bullit

Je had er ook HOAX! bij kunnen zetten… dat scheelt het terugzoeken van de bron bij Sargasso.

#5 Joost

Ik wilde gewoon weten wat mensen er hier over zouden zeggen…

#6 turk

Wat een hoop werk om dit te doen. Het was wel een doorzetter.

Het schijnt dat de joden die dag 9/11 niet naar hun werk gingen omdat ze ervan wisten. Je hoort zoveel…

#7 Joost

“Het schijnt dat de joden die dag 9/11 niet naar hun werk gingen omdat ze ervan wisten. Je hoort zoveel…”

Wat een onzin zeg! Maar inderdaad. Dit document is totale onzin.

#8 turk

Net gezien op canvas.

De film draait rond de vraag: was 9/11 een terreuraanslag of een samenzwering? Is het Pentagon wel geraakt door een lijnvliegtuig of door een kruisraket? Zijn de WTC-torens ingestort omdat er vliegtuigen in gevlogen zijn of door een aantal zorgvuldig geplande ontploffingen lager in de torens? Nog veel meer onthullingen over bin laden en hele fijne details over de aanslag, omgeving, tegenstrijdige theorieen enz.

Originele titel: Loose Change 2

Als dit waar is, WOW
Hoe bedoel je propaganda. This is heavy shit!!! moch je m niet gezien hebben, zeer interessant. Ieder zn mening, maar deze vent kan aardig goed uit zn duim zuigen dan. Misschien ook niet!!

Had die van michel moore gezien, maar deze is wel erg goed. Zou het leugens zijn? Zo nee, dan is dit nog erger dan wat saddam met zijn volk deed. Lijk wel een fucking wu-tang clan daar in the white house.

Still to come on canvas morgen. stay tuned!

#9 Joost

Om het geheel weer een beetje te balanceren.

Via geenstijl.

#10 turk

Hier te vinden met nl ondertiteling.

#11 turk

je bent snel. wat denk je ervan spuyt. Denk je?

#12 Joost

@Turk: Ik weet het niet. Feit is dat we niet alles weten, maar dat is op zich wel logisch.

Maar ik ga er toch vanuit dat een regering van een land dat niet in staat is om iets geheim te houden dit wel onder de pet kan houden…

Als het een samenzwering is komt het uiteindelijk toch wel uit.

#13 turk

Het is inderdaad moeilijk te geloven, maar na alle onduidelijke zaken en leugens die later boven water zijn gekomen, lijkt het in ieder geval een verhaal om er achterna te gaan.

Wat natuurlijk op opvalt is, dat het amerikaanse mensen zijn die vraagtekens hebben en er onderzoek naar doen. Waren het geen amerikanen, maar bijvoorbeeld iranezen, dan hadden we het waarschijnlijk meteen al niet geloofd. Dit zijn amerikanen die vraagtekens hebben bij bepaalde zaken. Michele moore en deze gasten hebben en kunnen meer informatie krijgen/vinden omdat ze dicht op de gebeurtenissen staan. De gesloten deuren van de usa kunnen wij niet openmaken, maar zij, die binnen in de usa zitten blijkbaar wel. Willen wij als eu wel die deuren openmaken of hebben we daar geen gehoefte aan. Mag de usa alles doen en laten wat ze willen, omdat ze in de tweede wereldoorlog ons hebben geholpen te bevrijden. De prijs die we nu eventueel betalen ligt veel hoger dan dat we waarschijnlijk toen zouden betalen. maybe!!!

Persoonlijk ben ik van mening, na het zien van deze beelden en vragen en antwoorden die op de video aan het daglicht gesteld worden, zeker wel onderzocht moet worden of het eventueel waar kan zijn.

Had de film van Moore gezien, dacht oke, een man met een mening. Heeft niet veel stof doen opwaaien.

Nu krijg ik dit weer te zien. Die jongens maken goed gebruik van beelden en informatie die jij en ik niet zouden kunnen verkrijgen.

Stel het is waar. Wat doen we dan?
Dit zou een ongelovelijk klap in ons gezicht zijn. We hebben oorlogen gehad die in verbinding staan met de aanslagen van 9/11. Er zijn wetten ingevoerd, er zijn maatregelen genomen, er is een onplezierig situatie gecreeerd, er is angst en haat onstaan, voor je het weet zitten we in een derde wereld oorlog. Voor wat? Door wie? Waarom? Dit hoeven we niet te pikken toch? Niemand wil oorlog, jij en ik in ieder geval niet.

Wat ik jammer vind, is dat europa, als een welvarend democratisch werelddeel, weinig doet aan dit soort theorieen. We zenden het uit, maar nemen geen standpunten.

Mocht dit waar zijn, dan is het inderdaad het werk van de duivel. (figuurlijk) Dit is vaak wat arabieren/moslims vinden van Bush, maar als alles waar is, dan sluit ik me daarbij aan.

misschien is het tijd om een nieuwe wereldorde te beginnen. We hebben iemand nodig als VENDETTA!!! :-)

V V
V V
V V
V V
V for Vendetta

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*