VVD wil ov-chipkaart niet vervangen, maar ‘doorontwikkelen’

Ja, ja:

Waarom heeft u dat niet eerder bedacht?’, zei [SP-Kamerlid] Bashir tijdens een debat in de Tweede Kamer. De Boer ontkende echter dat ze in media heeft gezegd dat de ov-chipkaart moet worden afgeschaft. De VVD wil de chipkaart volgens haar niet vervangen, maar ‘doorontwikkelen’. Het huidige systeem is achterhaald, aldus De Boer.

Wen er maar aan: vanaf nu wordt de ov-chipkaart niet meer vervangen, maar ‘doorontwikkeld’ of ‘verbeterd’, want ook PvdA D66 en CU zijn om:

Ook coalitiegenoot PvdA en oppositiepartijen als ChristenUnie en D66 willen de ov-chipkaart verbeteren.

Neemt natuurlijk niet weg dat er wel degelijk miljarden euro’s zijn verspild.

Open waanlink

 1. 4

  Verbeteren? In VVD-vak jargon betekent dat : meer doen met minder geld door gewoon simpel “ff alles beter te organiseren” zo makkelijk!

 2. 5

  Na meer dan een miljard uitgegeven te hebben aan de OV-chipkaart moet er nu dus NOG MEER geld aan uitgegeven worden. Kan iemand uitzoeken hoeveel VVD-ers er voor Trans Link Systems werken?

 3. 6

  Wedden, men wil de nfc chip in smartphones gaan gebruiken. Want dat is lekker handig, die heb je altijd bij je! Met de groeten van de AIVVD

 4. 7

  Ik zou graag zelf in (en automatisch uit) checken met de ov chipkaart en mijn nfc+gps smartphone, zonder poortjes/zuiltjes weet ik wat.
  Daarnaast zou ik graag mijn buitenlandse gasten en bejaarde ouders met het ov kunnen laten reizen met slechts een kaartje.

 5. 10

  @7: @8:
  Dus als ik met het openbaar vervoer wil reizen moet ik verplicht mijn mobieltje aanzetten.
  Waar blijft mijn recht op op onbereikbaarheid?

  Bovendien lopen er nog bosjes (meest oudere) mensen rond zonder mobieltje en met een mobieltje waarmee alleen gebeld kan worden.
  Krijgen die een smartphone met abonnement cadeau van NS en/of de regering ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren