1. 1

  artikel: “Op 1,9 miljoen niet-westerse allochtonen kwamen in vier jaar tijd 9.355 klachten binnen over discriminatie. Dat zijn er 49 per 1.000 mensen”

  Moet dat niet 4,9 per 1.000 mensen zijn?

 2. 7

  Uit Kerncijfers 2010 over discriminatieklachten en meldingen blijkt dat er nog steeds verreweg het meest wordt gediscrimineerd op ras.

  Vreemd. We noemen eerst alles racisme en dan dit.

 3. 8

  Vrij Nederland (als ik het met goed herinner) had ooit eens een reportage over Sint Willebrord, het Volendam/Urk van Brabant en de plaats met de grootste PVV-aanhang (alleen bestond de PVV nog niet in de tijd van de reportage.) Asielzoekers die een verblijfsvergunning krijgen worden gelijkmatig over alle Nederlandse gemeenten verdeeld. De Afghaan die in Sint Willebrord terecht was gekomen en daar prompt slachtoffer werd van autochtone terreur deed de legendarisch uitspraak (ik parafraseer): “Afghanistan was verschrikkelijk, maar Sint Willebrord is ook geen pretje.”

 4. 10

  Oh god die reacties ook weer

  “Weer zo’n kul onderzoek. Hoeveel Nederlanders zijn hun huis niet uit gepest of worden elke dag uitgescholden of zitten bang thuis en durven avonds de deur niet meer uit vanwege de pesterijen van jongeren. Wat wel duidelijk uit het rapport naar voren komt is dat de allochtoon zich het meest bij de antidiscriminatiebureaus aanmeld om over het gedrag van anderen,- terecht of onterecht – hun beklaag te doen. Ik ben erg benieuwd hoe de cijfers er uit zien als ook elke gediscrimineerde Nederlander zich bij zo’n bureau meld. Ik vrees dat ze het werk dan niet meer aan kunnen.

  “Ik ervaar dit stuk als heel tendentieus en eenzijdig. Wat naar mijn smaak vergeten wordt is dat de aanleiding van discriminatie voor een groot deel gezocht moet worden in hoe de overheid met allochtonen is omgegaan [overmatig knuffelen] en het feit dat met name Marokkanen er nogal eens een bende van maken. Toestanden in Amsterdam en met name Gouda zijn daar voorbeelden van.”

  “Ik zou zeggen lees de krant en kijk TV. Als er al wat aan de hand is dan is er in 9 van de 10 keer een {NL}buitenlander bezig geweest.”

 5. 11

  En nog een paar juweeltjes:

  “De Nederlander is geen multiculturalist, het is ons opgedrongen zonder inspraak door Haagse politiek correcte idealisten die volstrekt de reikwijdte van hun dwaze massa immigratie beleid niet inzagen. […] wordt er niets gedaan om de komende catastrofe van wrijving, strijd en burgeroorlog te voorkomen met het stoppen van allochtonen instroom en het opheffen van Schengen”

  “Als ik me ergens niet welkom voel, kan ik steen en been gaan klagen, zielig doen en proberen mensen te dwingen me welkom te laten voelen. Ik kan ook lekker naar huis gaan. Iedereen blij!”

  “Dat jij als Marokkaan bij het eerste contact anders benadert word dan iemand van een ander afkomst lijkt mij duidelijk , toch hiervoor moet jij bij jou eigen volk zijn die , zig hier niet echt netjes gedragen of gedragen hebben”

  “Ik ben zo vrij geen woord te geloven van subsidievretende antidiscriminatiebureaus.”

  “En nogmaals er word hier op niemand neergekeken !!, die dit niet verdient !!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren