Twitteraccounts Willem Engel offline gehaald

Twitter heeft vandaag twee twitteraccounts van Willem Engel opgeschort. Hoewel Twitter geen reden heeft opgegeven is waarschijnlijk de ophef over het plaatsen van de adresgegevens van Sigrid Kaag de oorzaak. Het excuus dat de gegevens elders ook al te vinden waren was blijkbaar niet afdoende, of misschien heeft iemand bij twitter nu eens wél de tijd genomen om  door de tijdlijn van deze charlatan te struinen.

Good riddance.

Reacties (3)

#1 Joop

Op Twitter een leuk draadje over deze gevallen engel.

@feddeschouten
Willem ‘Lafbekje’ Engel publiceerde hier vandaag de adresgegevens van Sigrid Kaag (na aangifte heeft hij die keutel schielijk weer ingetrokken). Hij had gegevens opgevraagd bij Kadasterdata. Wat gebeurt er nou als je zulke gegevens over Engels woonadres opvraagt? 1/.

#2 Frank789

Maarten Hopman @maartenhopman94

Willem Engel is die gast die een huis overgiet met benzine en dan wacht tot iemand er een vuurtje bij houdt, om vervolgens te zeggen dat het echt niet de bedoeling was om brand te stichten, maar dat ‘ie zich alleen maar afvroeg of het wel echt benzine was.

2:48 p.m. · 9 jan. 2022

https://twitter.com/maartenhopman94/status/1480174570900529157

#3 Frank789

Misschien moeten we eens massaal twitteren wie de NL manager van Twitter is en wat zijn telnr of emailadres of kantooradres is.
Want bigtech heeft grote invloed maar is kampioen in het verstoppertje spelen.

Als een krant of opinieblad iets curieus publiceert moet gelijk de hoofdredacteur bij de talkshows verschijnen, maar als Twitter of Facebook e.d. ongecontroleerd bedreigingen en fake news en fascistische ideologieën doorlaten, wordt er niemand op het matje geroepen.

Dat moet veranderen, achter bedrijven zitten personen die openlijk verantwoording moeten afleggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*