Twee voormalige rechters vervolgd om meineed

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (10)

#1 Sjap

Een novum om in rechterspeak te blijven. Zou het OM niet alle zaken die deze rechters hebben behandeld in hun loopbaan moeten scannen op vriendjespolitiek nadat ze schuldig zijn bevonden?

#2 L.Brusselman

Waarschijnlijk het topje….
Het sanctioneren(of het door de vingers zien in het belang van wat dan ook)van meineed plegende instanties door de rechter is hopelijk het volgende onderzoek,al is die hoop ijdel vrees ik.

#3 Johan

Achteraf maar erg goed dat Geert W is vrijgesproken.
Anders was de ellende en hysterie nu niet te overzien.

#4 salvatore

Vriendjes van Demmink en Donner.
Zelfs toen Demmink,door de hoogste raad, als ongeschikt vanwege zijn sexuele aard,werd afgeraden; Drukte Donner zijn benoeming door.

Maar goed de man kan het niet helpen; “want hij vraagt nooit naar de leeftijd van zijn sexuele omgang” En was in die tijd aantoonbaar WEL in turkeye.

Dit is onderdeel van het clubje rotte appels al te lang voort woekeren,in onze rechtsstaat. zekers als we bezien welke posten; genoemde rechters eerde innamen (kinderrechter)

Ben benieuwd of er integere rechters en OM, bestand zijn tegen de immense druk, van een besloten cultuur; Met aan de top, machtige netwerkjes..helaas te lang een bepaald deel van de rechtelijke macht konden doordrenken. En diversen vakmensen al op vreemde wijzen aan hen einde kwamen..stomtoevallig, tijdens onderzoek naar bepaalde lieden; En tevens getuigen zoals zijn eigen chaufeur,de dood al vond.

Toch respect voor ouwe POOT senior; die net als, velen voorgangers; reeds decennia, een oneerlijke strijd, tegen dit soort tuig voert.
Zoals spijker,eerder en velen anderen. Je moet echt,over enorm veel doorzettingkracht beschikken; Enorm veel valse spelletjes en machtmisbruik incasseren,en accpeteren je er aan onder door gaat; en,al die tijd je geen leven meer overhoud; Integendeel, elk beetje ook nog zuur gemakt wordt.

Dus ja dan wordt op een moment dat je hele levenswerk en ik ben blij dat soms mensen dat doen; zoals POOT senior; maar ook broer en zus derksen,spijker etc..

Het kan geen kwaad grote schoonmaak;en reiniging,vam al onze instituties; Opdat zij weer tot integere vertrouwenswaardige kwalitatieve,diensten,en recht kunnen overgaan;
Zonder dat uitschot,een hele cultuur vergiftigd,verziekt, en besmet.
het rottings proces,,,,

Maar kan alsnog met een sisser aflopen;en gevangenisstraf,zoals voor meineed staat;zal al helemaal uitgesloten zijn; HELAAS!
Plus er zijn nog wat ROTTE appels; ter behoud van zuivere integere rechtsspraak; eruit gekankerd dienen te worden.

#4.1 L.Brusselman - Reactie op #4

Dat dat tuig kinderrechter is geweest wist ik niet maar is wel een Aha-Erlebnis….

#4.2 Emile M - Reactie op #4

Kan je me de relevantie van je tirade uitleggen? Het nieuwsbericht ervaar ik als schokkend, maar wat hebben Donner en Demmink er mee te maken? Wat was er mis met een functioneren van betrokkenen als kinderrechter?

#4.3 L.Brusselman - Reactie op #4.2

Als kinderrechter leren ze dat ze geen recht hoeven te spreken maar er zijn om de belangen van overheden te waarborgen
Kinderrechters zijn er alleen om de kinderbescherming te sanctioneren(haar zin te geven ook al liegen ze als of het gedrukt staat)

#4.4 Emile M - Reactie op #4.3

Je hebt dus een (off-topic en persoonlijk) probleem met het fenomeen kinderrechter. Het functioneren van betrokkenen staat daar m.i. los van.

#4.5 L.Brusselman - Reactie op #4.4

Inderdaad,maar dat het functioneren van rechters daar los van staat klopt natuurlijk niet,vooral niet omdat het voor velen de “leerschool” vormt voor het “volwassen” werk Wie bepaald dat het off-topic is,de scheidsrechter?Want het is een volkomen arbitraire stelling(persoonlijk)

#5 Johan

Ze erkennen dat er in eigen gelederen iets mis gegaan is.
Dat is tenminste bemoedigend.
En Micha Kat????????
Die moet onder dwang behandeling.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*