Tanja Nijmeijer is wel degelijk interessant

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Peter Breedveld fileert Boudewijn Pothoven, Liduine Zumpolle, en Nederlandse veertigers die vanachter hun computerschermpje Tanja Nijmeijer veroordelen.

Open artikel

Reacties (27)

#1 Bullie

Natuurlijk is Nijmeijer interessant. De vraag is voor wie. Ik vind deze mensen veel interessanter:

http://www.lasvocesdelsecuestro.com/listado.php

#2 Bullie

Weet je wie pas interessant is? Peter Breedveld! Dat kun je goed lezen it dat stukje. Interessante kerel, tegendraadse meningen. Echt iemand om – nadrukkelijk – niet – mee te doen aan zo’n polemistengala van laatst.

Ja, ik denk dat ik ‘m wat meer ga volgen die Breedveld. Wie weet word ik dan zelf ook interessanter.

#4 Prediker

[img]http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQA0QUsj6aQ2Qig1b_S1ConnFu-1qek3lgJjaOAZf6VrQiK7T_-sBecnFrG[/img]

#5 mulato

Tanja Nijmeijer doet tenminste iets!

Ja, kindjes doodmaken ja. Ook al zou het een gelegitimeerde zaak zijn (quod non), dan nog ga je geen kindjes doodmaken.

Breedveld heeft bloed aan de pen!

#6 jvdheuvel

Als er iemand interessant is dan is het wel Peter Breedveld. En Peter Breedveld heeft ook altijd gelijk.

#7 Kalief

Frontaalnaakt.nl is in een soort blogwar gewikkeld met Geenstijl.nl en Dejaap.nl. Als zij voor zijn is hij tegen. Zij roepen dat rebelmeisje Tanja slecht is want x, dus moet Breedveld wel gaan roepen dat zij goed is want y.

Breedveld fileert dan ook helemaal niks, hij heeft geen eigen mening maar reageert slechts op de mening van anderen.

#8 frankw

Haha! Wat een zure reacties! Voelen we ons aangesproken, makkelijk en “een beetje laf” van achter ons toetsenbord?

FARC is behoorlijk naar, maar zoals Breedveld terecht zegt staat FARC niet alleen. Echt, de paramilitairen zijn bij tijd en wijle net zo erg of nog erger. Een deel van de FARC strijd ongetwijfeld tegen het onrecht dat in Colombia soms ernstige vormen aanneemt. Ik heb er niet over gelezen. Ik heb er gewerkt.

Tja en dan bleren dat Nijmeijer bloed aan haar handen heeft. Ongetwijfeld. Maar zij kiest er voor en draagt de gevolgen zelf. De meesten kijken weg bij geweld en zijn te laf om achter hun toetsenbord vandaan te kruipen.

Peter Breedveld heeft gewoon gelijk

#9 Bullie

“Zij kiest er voor en draagt de gevolgen zelf”, ik denk het niet. Nijmeijer verkeert blijkens recente uitspraken in de veronderstelling dat ze in Nederland gastcolleges FARC kan komen geven; ik denk dat ze wegens vreemde krijgsdienst terecht strafbaar is.
Ik zie het verschil tussen Nijmeijer en jihadistische jongeren die afreizen naar Somalië of Jemen ook eigenlijk niet zo. Dat soort nietsontziend en narcistisch idealisme kan me gestolen worden, het veroorzaakt een groot deel van alle aardse ellende, geef mij dan maar liever de gemiddelde Sargasso-keyboardwarrior.

En als het laf is om je mening te uiten op een blog, is het dan dapper om een bom leggen in een bus?

#10 Niehielist

An sich is Tanja Nijmeijer niet interessanter dan een veroordeelde drugscrimineel in Columbia zij het dat Tanja Nijmijer op de Rijks Universiteit Groningen door haar pooier geronseld is. De RUG heeft zich dus schuldig gemaakt aan gelegenheid geven tot..
Er mag dan ook wel eens een onderzoek komen of de RUG niet gebruikt wordt als een marxistische madrassa.

#11 benjbenj

Anders dan Breedveld heeft Liduine Zumpolle er echt werk van gemaakt om Nijmeijer te leren kennen alvorens een oordeel over haar te vellen. Het stukje van Breedveld vol blinde verering voor Nijmeijer kan linea recta de vuilnisbak in. Dat boek van Zumpolle, waarvan Breedveld rept, lijkt me lezenswaardiger.

#12 Niehielist

Ik heb dat boek van Zumpolle ook gelezen. Leuk, maar weer wordt de rol van haar pooier Jelle Klaas van de Internationale Socialisten gebagetelliseerd. Dat is jammer. Verder wel een goed boek.

#13 Joost

Echt, Niehielist… Ik ben echt blij dat ik niet in jouw hoofd kan kijken.

#14 Niehielist

Joost…dat doe je wel. Want alles wat in mijn hoofd opkomt pleur ik op een of andere politiek correcte website zodat de linkse huichelaars weer verder kunnen huichelen.

#15 Prediker

@14 – Hoog tijd om wat links politiek-correcte censuur toe te passen dus.

Bedankt voor de heads up!

#16 Niehielist

Vrijheid van meningsuiting is zo rechts. Nee dan liever de stasie gedachtenpolizei van links.

#17 Joost

Als we je hier bannen, wil dat niet zeggen dat we je vrijheid van meningsuiting ontnemen. Alleen dat we jouw mening hier kunnen missen als kiespijn.

En anders je reactiediarree wel. So long, and thanks for all the fish.

#18 Niehielist

Mag ik dan even weten waarom ik gebanned ga worden?

Omdat ik vind dat de Nederlandse handlangers van Tanja Nijmeijer harder aangepakt moeten worden?

Is dat een reden voor een ban? Dan kan je netzo goed je Forum sluiten tenzij je graag voor eigen parochie preekt.

#19 Prediker

@18 – Nee, omdat je zelf in #14 bevestigt wat iedereen die je bijdragen gevolgd heeft zelf ook al had geconcludeerd:

Je komt hier duidelijk alleen maar om een beetje te stangen en te trollen.

#20 HansR

Breedveld heeft gelijk omdat hij een tegengeluid produceert. Tegens alle meelopers die roepen dat Tanja niet interessant is. Als ze wel interessant zou zijn zou het wel eens kunnen dat anderen haar na gaan doen. Interessante mensen moet je nadoen toch? En dat zou vervelend zijn voor het establishment.

Dus is Tanja volgens de main stream oninteressant.
En dus heeft Breedveld gelijk met zijn tegengeluid.

Waar nuance ontbreekt in de algemene berichtgeving mag het tegengeluid ook ongenuanceerd zijn. Tanja is een pain in the ass voor het establishment, het geld en de samenleving. Net zoals anderen in het verleden dat waren : Voltaire, Jezus, Hitler… nou ja, minder mag ook. Sommigen krijgen gelijk, anderen schieten zich uiteindelijk voor de kop. Net zoals onbetekenende mensen als Zumpolle of Breedveld. Ze doet haar ding. En in Colombia doet blijkbaar iedereen zijn ding. Met geweld. Zo vreemd is ze dus niet. Als ze het maar niet in Nederland doet.

En nee, Breedveld heeft niet altijd gelijk.
Maar nu wel.

#21 benjbenj

Hoezo vindt de mainstream Tanja oninteressant? Daar heb ik nog niet veel van gemerkt. De eerste keer dat ik een verfrissend tegengeluid hoorde — “zo interessant is Nijmeijer niet” — was op Sargasso. Breedveld vertegenwoordigt eerder het mij al bekende geluid.

#22 pdero

Wie Nijmeijer niet interessant vindt, besteedt er geen aandacht aan. Dat argument van Breedveld blijft ondanks alle afleidingsmanoeuvres recht overeind staan.

#23 jvdheuvel

Breedveld blijft altijd onder alle omstandigheden overeind staan. Zo rolt Breedveld. Verder heeft hij altijd gelijk. Dit heet De Wet Van Breedveld.

#24 Bismarck

@2: En dan blijkt wel hoe interessant Nijmeijer gevonden wordt, gezien het aantal artikelen (niet alleen hier, maar net zo goed bij de rechtspopulisten) en de hoeveelheid reacties die die artikelen genereren. Zelfs in Provinciale Statenvergaderingen wordt ze besproken.

#25 Kalief

Tanja is het nieuwe zeilmeisje. En als zodanig interessant voor de gegarandeerde pagehits en reacties. Wanneer staat ze naakt met een geweer in de Libelle?

#26 Bullie

Het probleem is het woord interessant, wat interessant is voor een petomaan interesseert een necrofiel weer geen reet.

#27 Bullie

Elke dag kijkersfiles te over, moet Sargasso daarom aandacht gaan besteden aan verkeersongelukken?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

| Registreren

*
*
*