Taliban bedankt Wilders

Foto: Sargasso achtergrond wereldbol

Reacties (6)

#2 sander_1583s

Ja trieste werkelijkhied ik hoopte dat het de dagelijkse stuip van de speld zou zijn.

dat de taliban het oproepen tot verzet van de bouw van een godshuis achtig ding op de plek waar honderden mensen zijn overleden aangrijpt om even te melden dat het verzet aanleiding is voor personen om meer mensen te vermoorden in de naam van allah en de taliban dan krijgt Wilders er ook weer een paar aanhangers bij.

zo makkelijk is dat helaas.,

#3 pedro

@2: nou… “op de plek”… Honderden meters er vandaan, bedoel je. Als het centrum OP ground zero zou zijn gepland, was er geen enkele discussie over. Dat zouden alle gematigde mensen verwerpen en zou ook alleen toegejuicht worden door de radicaalste islamisten en islamcritici, vanwege de publicitaire waarde voor beiden. Ze hebben elkaar nodig om te voorkomen, dat de discussie door gematigde mensen wordt beheerst.

Ik had bij het artikel van De Speld vorige week al het idee, dat het geen satire, maar de kille werkelijkheid was. Nu blijkt de werkelijkheid zelfs verder te gaan dan het Speld artikel.

#4 Erik

@3: Het blijft moeilijk voor veel mensen om dat verschil (op Ground Zero of min of meer in de omgeving van) te maken. Daaruit blijkt meteen dat de taliban-uitspraak “Het laten zien van de werkelijkheid is nu eenmaal de beste propaganda” onzin is, die werkelijkheid moet wel een beetje sexy zijn.

Wilders is dan ook net zo’n goede propaganda-medewerker voor dit soort groepen als voor zichzelf.

#5 wout

En zou Wilders de Taliban niet danken?

#6 Erik

Inderdaad, dat maakte dit Speld-stukje ook zo grappig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren

*
*
*