1. 1

  We allow them to burden themselves with these debts. Why can’t we allow them to do a very kind and generous thing but also meet their own needs?”

  Kan de beste mevrouw niet jaar bijdrage aan de wereldproblemen geven door zelfmoord te plegen? Ze zal dan geen AOW meer trekken, geen gebruik meer maken van zorg, etc. Allemaal dingen waar chronische funding-problemen mee zijn en waar andere mensen ook hard behoefte aan hebben.

 2. 5

  If anyone is interested, I’m doing:

  1 kidney
  1 Lung
  3 fingers
  1 Toe
  1 Ear

  at a 25% discount to face value to celebrate Jim Devine’s early release.

  £35,000 cash.

  Only serious enquiries please.

 3. 6

  Ik vermoed dat deze mevrouw niet serieus is, maar met haar voorbeeld de waanzin van de steeds hoger wordende university-fees aan de kaak wil stellen, door met een schokkend voorstel te komen. Heb je geen rijke pappie of mammie, dan verkoop je maar een nier om toch te mogen studeren.

 4. 7

  In diverse delen van Azië zijn florerende markten voor allerhande menselijke organen, niet vergiftigd door narcotica, omdat er daar nog onverdoofd wordt geslacht. Als ik er een nodig had zou ik nooit voor £ 28.000 een Schotse in alcohol gemarineerde nier kopen, maar altijd de 100% zuivere Falung Gong-nieren. En dan natuurlijk nog wel de rest van je leven medicijnen slikken tegen het afstoten. Je lichaam weet namelijk maar al te goed dat die nier niet van jou is.

 5. 8

  @2 Ik heb het probleem van prostitutie en kinderarbeid ook nooit begrepen. Zijn toch eerlijke manieren op je geld te verdienen? Wie is de verliezer?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren