1. 2

  @1 ja, uit dat verdrag stappen is een ding (schandalig), maar de reden is nog zorgwekkender, scheiding tussen kerk en staat lijkt te worden opgeheven…

  Hier mag de EU wat mij betreft hard tegen optreden.

 2. 4

  @3 opvallend is hoe jij wederom voor een ander bepaald hoe ze moeten denken.

  Betere samenvatting van de poll zou zijn: VVD ‘ers zijn minder positief over Rutte dan sommige traditioneel linkse kiezers.

 3. 5

  @4 Mag het been iets minder gestrekt?
  Kom nou.. het feit dat de SP blijkbaar als het er op aankomt niet bij het kruisje wilt tekenen voor voor internationale solidariteit is op zichzelf gewoon interessant hoor.

  Het standpunt is weer eens lekker dogmatisch: We zijn vóór internationale solidariteit, we zijn tégen arrogantie naar andere landen die zwaar getroffen zijn (lees: het kabinet). Maar we zijn tégen gezamenlijke schulden maken. Poeh poeh, men is blijkbaar bereidt tot 0 water bij de wijn, en als het aan hun ligt dus geen geld voor de werkloze arbeider over de grens. De luxe van oppositievoeren..

 4. 7

  @6: Beter is: het muntje is ook bij het NRC gevallen. In Wageningen zijn ze er echt al een poosje (lees: minstens een jaar of tien, zo niet veel langer) mee bezig.
  Maar inderdaad: hulde dat het NRC daar iets over publiceert.

 5. 9

  @7: is er niemand @Sargasso, die een serie wil of kan schrijven over die omwenteling en de onrust in de landbouw-veeteelt sector?
  Gezien de discussies de laatste tijd is er wel behoefte aan het echte genuanceerde verhaal en de inzichten van een insider.

 6. 11

  @3: De peiling gaat over mensen die SP stemmen.
  Het standpunt van de SP kan heel anders zijn.

  Uw bewering deugt dus niet.

  @5: Ook u moet leren dat er verschil kan zijn tussen de standpunten van SP-stemmers en de standpunten van de SP.

  Ik zie graag de onderbouwing van uw bewering tegemoet, als u de moeite neemt om het SP-standpunt op te zoeken.

 7. 12

  @5 waarom?

  3 gebruikt toch duidelijk de poll om SP als populistisch neer te zetten. Het gaat hem niet om de inhoud maar om het populistisch wegzetten van een oppositie partij.

  Terwijl de poll over kiezers gaat….

  Dus ja, negeren van trollen werkt niet, dus kies ik voor het gestrekte been zoals jij het noemt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren