1. 4

  @3

  Het is maar goed dat de lyrics er onder staan.
  Want er is geen klap van te verstaan.
  Maar dat kan hem ook aan mij liggen;-)

  Maar het klinkt wel goed.

 2. 7

  Die commentaren zijn grappig;

  Er is niets ondemocratisch aan de PVV. De partij is democratisch tot stand gebracht. Dat Wilders aan het roer wil blijven is zijn goed recht, het is ook immers zijn partij. Niemand is verplicht aan de partij mee te doen. Straks gaan Ajax, PSV of Feyenoord supporters ook nog klagen dat ze geen inspraak hebben in het trainingsbeleid van de spelers.

  Democratisch tot stand gebracht! Door Wilders himself!
  Hij zegt immers wat wij denken, dus partijdemocratie komt uit de mond van Geert. Ja, daar valt geen speld tussen te krijgen;-)

  Merk ook de term ‘zijn partij’ op…..

 3. 9

  @2 Uit het door jou gelinkte artikeltje: “De spanningen zijn hoger opgelopen door de militaire interventie van Rusland in Syrië ter ondersteuning van president Assad in zijn oorlog tegen de soennitische oppositie”. Ongeacht zijn motieven maakt hij het er zo niet veiliger op in Tsjetsjenië…

 4. 11

  @10

  De vijfde colonne gedachte. Van de andere kant kunnen moslims de niet-PVV stemmende autochtoon ook als vijfde colonne zien.

  En zo belandt men dan in een wereld die niet werkelijk bestaat.

 5. 12

  De vijfde colonne gedachte in verband met moslims brengen is al ouder dan we denken. Een halve eeuw na de val van Granada was Philips II zo bang voor de Moren (ook al waren ze gerekatholiseerd, nog steeds een potentiële bondgenoot van zijn eeuwigde vijand de Turken), dat er 50.000 gedeporteerd werden (ethnische zuivering) naar Noord-West Spanje.

  Het blijkt dat in Gallicië en Asturië je daardoor met DNA onderzoek meer Moors bloed kan vinden dan in Oost-Andalusië.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren