1. 2

  @1: En met het opzeggen van he verdrag gaan ze die wel netjes opruimen en er niet nog meer bijbouwen? Of vind jij het gewoon mooi omdat het de kans op kernwapenoorlogen dichterbij brengt?

 2. 4

  @2: Wat maakt het uit of ze de wereld 1 keer of 50 keer kunnen vernietigen, je kan maar 1 keer dood gaan hoor.

  En nogmaals, deze wapens zijn niet verboden indien ze vanaf een vliegtuig of boot afgevuurd worden, nou de VS en Rusland hebben genoeg vliegtuigen en boten in de buurt van Europa zodat ze de grond versie helemaal niet nodig hebben, ergo, dat verdrag was allang een dood stuk papier.

  En al helemaal als je weet dat de Russen deze kruisraketten ook vanaf een rivier boot kunnen afvuren (wat dus weer legaal is, want vanaf boot)

 3. 5

  @4: Verklaart nog steeds niet wat er zo mooi is aan het opzeggen, behalve dat de oorlogstaal aan beiden zijden weer opgeklopt wordt, hetgeen me doet vermoeden dat je daar inderdaad naar uitkijkt.

 4. 7

  @6: Ah, ik wist dat je zou komen, ik zal je een geheimpje verklappen, de VS gebruikt in haar ABM schild de Mk41 VLS tubes, dezelfde tubes die zich ook op de schepen van de VS bevinden, dezelfde launch tubes die ook tomahawk kruisraketten kunnen afvuren, jawel de tomahawk raketten die ook kernkoppen kunnen dragen en dergelijke raket afvuur systemen voor kruisraketten zijn per INF verdrag verboden bezit voor de VS in Europa.

  Dus het was de VS die als eerste het INF verdrag heeft geschonden, maar leuk geprobeerd.

  https://missilethreat.csis.org/defsys/aegis-ashore/

  https://en.wikipedia.org/wiki/Mark_41_Vertical_Launching_System#Mark_41

 5. 8

  @5: Niks mis met wat oorlog retoriek, we gaan toch niet ineens bang worden he, jij was 1 van de mensen die niet zolang geleden nog vond dat we harder moesten optreden tegen Putin, doet de VS dat, is het weer niet goed, wat wil je nou?

 6. 12

  @9: Fout, landgebaseerde lanceersystemen voor kruisraketten zijn OOK verboden, zelfs al zitten er geen kruisraketten in en het ABM schild van de VS breekt dus het INF verdrag.

 7. 15

  @13: Ik denk dat je een beetje door bent aan het draaien. In tegenstelling tot jou, zit ik niet te wachten op een nucleaire oorlog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren