1. 1

  Het aantal drugsdoden onder vnl. de witte middenklasse in de VS is verviervoudigd in de laatste tien jaar. Trump heeft daarover de noodtoestand verklaard. Het aantal slachtoffers per jaar is ongeveer 15 keer dat van 9/11. Arts/schrijver Dr. Gabor Mate stelt dat het gebruik van middelen tegen fysieke en psychische pijn veroorzaakt door jeugdtrauma’s en sociale stress, waarvan de laatste de belangrijkste, niet of nauwelijks bestreden kan worden door vooral de jeugd tegen de middelen te waarschuwen zoals Trump voorstelt. De voorhoofdslobben; het cognitieve deel van het brein zijn bij drugsgebruik grotendeels dysfunctioneel. Juist in de gebieden waar veel drugsdoden vallen is massaal op Trump gestemd. Uit wanhoop dus.
  Gabor Mate on the Opioid Crisis

 2. 3

  @2:

  When I asked senior WH official why Trump didn’t condemn Cville Nazis, he said: “What about the leftist mob. Just as violent if not more so”

  https://twitter.com/gabrielsherman/status/896714418490355714

  Gelukkig begint Trump’s achterban steeds meer af te haken:

  In wake of Charlottesville attack, conservative Drudge Report turns against Donald Trump

  http://www.palmerreport.com/politics/wake-charlottesville-attack-conservative-drudge-report-turns-donald-trump/4294/

  De nazi’s zitten zelfs in het witte Huis:

  https://twitter.com/funder/status/896396726050971648

 3. 4

  https://www.volkskrant.nl/economie/in-duitsland-kreeg-hij-een-beroepsverbod-hier-verbrandden-zijn-varkens-wie-is-hij~a4510867/

  In Nederland legt de NVWA hem tussen 2012 en 2014 geldstraffen op van in totaal 200 duizend euro. Dit ‘vanwege ernstige overtredingen met soms ernstig verminderd dierenwelzijn tot gevolg’, schrijft staatssecretaris Sharon Dijksma in 2015 aan de Tweede Kamer. ‘De mate van overtredingen vind ik zorgwekkend.’ De Nederlandse autoriteiten vorderen ook 111 duizend euro aan ‘wederrechtelijk verkregen voordeel’ – geld verdiend met onwettige activiteiten.

  In 2014 barst de bom in Duitsland nadat dierenactivisten heimelijk opnamen hebben gemaakt van misstanden in een stal van Straathof. Te zien is een big, nog ademend, die in een ton boven op een stapel karkassen ligt.

  De Willem Holleeder van de dieren-martel-industrie. Daar hoor je dan weer niks (nou ja bijna niks) van in de media.

 4. 7

  @5: Het is hetzelfde liedje als bij Wilders: “ja maar dit is zo idioot, NU zal Wilders aanhang verliezen”. Nope.
  En polls zijn geen verkiezingen en de Trump aanhang zal ook wel slecht vertegenwoordig zijn in de polls.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren