1. 5

  @2
  Geen Engelse krant zo zuur, venijnig en hatelijk als the Guardian, op het eerste gezicht dus nogal ironisch dat uitgerekend deze krant bol staat van “nu even niet kritisch maar lief doen voor corbyn” berichten.

  Labour is van een serieuze partij verandert in een clubje bestuurd door links-extremistische marginalen, voorheen hielden deze zich vooral bezig met rituele protesten en marxistische theologie zoals dialectisch materialisme, het is een in zichzelf gekeerde groep die zijn heil zoekt in grootschalige complotten voor het falen van theorieën. (Zo ook Chomsky, die het niet verlopen volgens voorspelling van de socialistische overnames in Cambodja, China, Cuba en Venezuela nog altijd weid aan infiltranten van buiten af)

  De SWP en verwanten hebben door de labour partij over te nemen er minimaal 5 miljoen vaste labour stemmen bij gekregen, terwijl ze eerst moeite hadden om de 100.000 te bereiken.

  Een vergelijkbare situatie, zou een overname van de conservatieven door de national front zijn (met het verschil dat de tories geen banden met extreem-rechts hebben, terwijl labour zich nooit resoluut tegen links-extremisme heeft gekeerd). Het is dus volstrekte logisch dat labour parlementsleden zich met hand en tand verzetten tegen deze vijandige overname.

  Labour gaat hier kapot aan, net als begin jaren 80 het geval was toen de partij zich in een gelijksoortige staat bevond. Het enige jammerlijke hieraan is dat de tories met Theresa May een nieuwe John Major in plaats van Thatcher hebben.

 2. 7

  While the Afek ilk set their sights on Golan Heights oil and natural gas, Turkey, the U.S., Russia, Daesh, and a spate of others have been fighting over Syria’s geostrategic location for major oil pipelines under the cover of religious and civil strife.
  Read more at http://thefreethoughtproject.com/cheney-rothschild-fox-news-murdoch-drilling-oil-syria-violation-intl-law/#3V2tSOeQx8etJ3Q0.99

  @5: reality check: Bliar heeft van Labour een rechtse partij gemaakt.

 3. 12

  @5: “Geen Engelse krant zo zuur, venijnig en hatelijk als the Guardian”
  Haha die is goed. Al spreekt het op zich voor je dat je blijkbaar nog nooit mest als de de Sun, Telegraph, Express, Daily Star of Times hebt gelezen. Dan had je immers wel beter geweten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren