1. 3

  @2

  Geloof (voor jezelf) wat je ziet!; meer (service) is er niet.

  Met zo’n instelling schop je het niet ver, qua beschaving/technologische ontwikkeling. Als mensen de afgelopen millennia alleen maar hadden geloofd wat ze zelf zagen, zonder ook maar enig vertrouwen te hebben in wat de medemens had ontdekt, of geen enkele waarde hechten aan het opbouwen van raamwerken/hypotheses/theorieën, op de schouders van reuzen te staan en voort te bouwen op de kennis van anderen, dan hadden we geen electronische snelweg en zouden we nu geen baarlijke nonsens kunnen spuien op Sargasso.

  Postmodernisme, leuk om naar te luisteren, maar het blijft zinloos gelul, net als stand-up comedy

 2. 5

  @1 Gister was het volgens links nog de BTW verhoging en eergister weer wat anders, en dat terwijl het bedrijfsleven zelf al genoeg extra belasting gaat betalen om deze belastinghervorming er dik van te kunnen betalen. Het bewijst maar weer eens dat links maar wat in het wilde weg raaskalt.

 3. 7

  @5 Onderzoeksjournalisten wegzetten als “raaskallend” links, echt..

  Enfin, het gaat allemaal in/komt allemaal uit de algemene middelen, dus het zegt inderdaad niet zo veel, maar is in principe ook weer niet onwaar. Fregatten voor de marine kosten ook ziekenhuisbedden, of lagere inkomstenbelasting, of wat je wilt.

  De logica dat het fantastisch is dat bedrijven blijkbaar “dik” extra belasting moeten gaan betalen om te compenseren voor een dividendbelasting wat ze zelf niets kost (en de meeste buitenlandse beleggers ook niet/nauwelijks) ontgaat me overigens volledig.

 4. 12

  Nogmaals over draagvlak autochtone bevolking wat betreft massamigratie. Vijftig jaar Amnesty , eerst ging het om de burgerrechten van oosteuropese dissidenten, tegenwoordig de sociaal-economische rechten van de migranten. Want allemaal zo zielig – met toewijzing woningen, alle opvang, gratis zorg, en teveel tolerantie voor eigen cultuur die ze meebrengen.
  https://www.volkskrant.nl/opinie/martin-sommer-amnesty-negeert-zorgen-onder-bevolking-over-immigratie~a4597437/

 5. 15

  @13.

  Typisch voor extremisten, die net zoals Che Guevera het al zei: eis het onmogelijke! De jonge kerels uit ganse zijde van de Middellandse zee lachen zich slap om mensen zoals jij. Maakt niet uit of je wat kan verwend en vertroeteld wordt je toch wel.

 6. 24

  @23:Voor de VS zou dat idd moeten gelden,Rusland is een ander verhaal,die hebben geen “rebellen”uitgerust en de situatie daarna uitgebuit om oorlogshandelingen te verrichten.

  In het geval van de Europese vazallen is het niet meer dan terecht dat ze me de gevolgen van hun(mis)daden worden geconfronteerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

| Registreren